Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
berbatovun ilk dokunuşlar nasıldı amaBerbatov ne topçuydu be. Adama hastaydım. Hem havadan iyi hem de yerden acayip birşeydi
vay be medeniyet böyle bir şey işte
Top ofsayttaki futbolcuya gelmeden önce en son kimin temas ettiği önemli ve tek kuraldır...Bu arada bu iptal edilen goldeki ofsayt kadar saçma bir kural olamaz.
Adam bilerek isteyerek pas vemriyor ki ofsayt veriyorsun.
Ulan cücü isteyince bu kadar güzel ve adil maç yönetiyorsun bizim lige gelince niye karakterin değişiyor.
Top ofsayttaki futbolcuya gelmeden önce en son kimin temas ettiği önemli ve tek kuraldır...
O boya rağmen en iyi yanı tekniğiydi yani düşün. Acayip bilek vardı adamda. Bizim forvetler 3 metreden gelen pası kontrol edemiyor, bu adamın kaç kere 60-70 metrelerden gelen topu sektirmeden kontrol ettiğini gördümberbatovun ilk dokunuşlar nasıldı ama
dokunmuyordu buse konduruyordu topa adeta
Topa doğru hamle yaptı ve dokundu.Bu arada bu iptal edilen goldeki ofsayt kadar saçma bir kural olamaz.
Berbatov ne topçuydu be. Adama hastaydım. Hem havadan iyi hem de yerden acayip birşeydi
O boya rağmen en iyi yanı tekniğiydi yani düşün. Acayip bilek vardı adamda. Bizim forvetler 3 metreden gelen pası kontrol edemiyor, bu adamın kaç kere 60-70 metrelerden gelen topu sektirmeden kontrol ettiğini gördüm
33 yaşına falan geldiğinde fanatik fotomaç bolca yazdı ama bir türlü kavuşamadıkÇok kral forvetti hep Galatasaray'a gelsin isterdim
Var monitörü pozisyonu ters açıdan göstermedi hakeme ki o ters açıdan llorentin eline değidiği anlaşılır. Onu görmüş olsaydı vermezdi golüSu mac City'i tutuyor olsaydin Cucu yine eyyamin kralini yapmis, adamlara elle gol attirmis senin de golunu iptal etmisti
görgüsüz arap city-psg anca gitsin 100-200-300 milyonlar harcasin dursun. istedikleri kadar adam satin alsinlar. yine de 1 tottenham veya 1 ajax asla etmeyecekler. fm oynar gibi defansa bir sürü para harcattirip aldirdigi adamlara ragmen iste 10 dakikada öyle yamulturlar seni. su manu falan eski günlerine geri dönse de bu rezillerin esamesi hic okunmasa artik.
City ve Psg araplaşmadan önce ne kazanmışKeske ornek olarak verdigin iki kulup son 4 senede hicbir kupa kazanamamis iki kulup olmasaydi
Hatta Tottenham'in 10 senedir bir kupa kazanmisligi yok
Bu arada bu iptal edilen goldeki ofsayt kadar saçma bir kural olamaz.
Hasan ali ozaman " ben bile isteye indirmedim hocam" diyebilir bu mantığa göreBu arada bu iptal edilen goldeki ofsayt kadar saçma bir kural olamaz.
City ve Psg araplaşmadan önce ne kazanmış
HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi