Aynen, bu durumlarda geri atilan topu kaleci eline alabiliyorsa "pas" kategorisine girmemeli ve ofsayt sayilmamali

Gerci o zaman da istismar edilir dikersin kalecinin onune uc adam savunmacin sozde bir uzaklastirma yapar hop gol

Zannetmiyorum o kadar büyük istismar olacağını.

Bir de zaten ofsaytın yumuşatılması konuşuluyorken ilk adım bu olur.

Dediğin gibi geri pas olur mu bu? Olmaz.

O zaman ofsayt da olmaması lazım.

Var monitörü pozisyonu ters açıdan göstermedi hakeme ki o ters açıdan llorentin eline değidiği anlaşılır. Onu görmüş olsaydı vermezdi golü

Yok ekrana gelenlerle hakemin gordukleri ayni degil, hakem her acidan goruyor

Kapali diye degerlendirdi izah ederken de gosterdi zaten

Yok ekrana gelenlerle hakemin gordukleri ayni degil, hakem her acidan goruyor

Kapali diye degerlendirdi izah ederken de gosterdi zaten
Baştan sonuna kadar gördüm izlediği görüntüyü ve arkadan çekilen kamerayı göstermediler hakeme.

İzah ettiği konu da top bel bölgesine sadece çarptığını gösterdi oyunculara.

Yuzde yuz dogru. Kusursuz yonetti.

İşte ligde böyle değil bu adam Erzurum Rize maçı olur Rize'yi tutar, Akhisar Bursa maçı olur Bursa'yı tutar bizim rakip kimse onu zaten tutar ama Avrupa'da öyle değil ha sadece bu değil bizim tüm hakemler böyle zaten böyle olmasalar kimse maç vermez bunlara o da belli.

Kural öyle zaten hakemin kararına birşey demiyorum da kural saçma bence.
Kural niye saçma olsun?, gayet de mantıklı. Topun ofsayttaki adama ulaşmasına sebep olmakla haksız avantaj sağlıyor takımına. Dediğin gibi niyete bakılacak olsa işin içinden çıkılamaz...

İşte ligde böyle değil bu adam Erzurum Rize maçı olur Rize'yi tutar, Akhisar Bursa maçı olur Bursa'yı tutar bizim rakip kimse onu zaten tutar ama Avrupa'da öyle değil ha sadece bu değil bizim tüm hakemler böyle zaten böyle olmasalar kimse maç vermez bunlara o da belli.

Ligde bu kadar motive olmadigindan daha fazla hata yapabiliyor ama diger Turk hakemleri kadar lesh degil

Kesinlikle her derbiye verilmeli en azindan

Evinde rakibine 4 gol atıp maçı kazanıyorsun yine de rakibinin yarı finale gitmesini izliyorsun

Keske ornek olarak verdigin iki kulup son 4 senede hicbir kupa kazanamamis iki kulup olmasaydi

Hatta Tottenham'in 10 senedir bir kupa kazanmisligi yok
Ben de bunu diyecektim. Bildiğim en ''Looser'' takım Tottenham' dır. Zaman zaman büyük paralar da harcamışlardır, yerel ve uluslararası başarı adına aklıma hiçbir şey gelmedi!...

Biz ne zaman böyle bir futbol ve derbi seyredeceğiz acaba?

Ben de bunu diyecektim. Bildiğim en ''Looser'' takım Tottenham' dır. Zaman zaman büyük paralar da harcamışlardır, yerel ve uluslararası başarı adına aklıma hiçbir şey gelmedi!...

2008'de kazandiklari bir League Cup var sadece 21. yuzyilda (FA Cup degil, simdiki Carabao Cup)

1961'den beri sampiyonluklari yok

Gecen bir arkadasin dile getirdigi gibi Leicester gibi bir takima sampiyonluk kaptirmislari var

Pochettino yine de ekstra isler yapan bir hoca tabii

Geri
Üst Alt