- 29 Haziran 2015
- 35.314
- 28.804
- 673
Su mac City'i tutuyor olsaydin Cucu yine eyyamin kralini yapmis, adamlara elle gol attirmis senin de golunu iptal etmisti
Sana göre verilen 2 karar doğru mu değil mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Su mac City'i tutuyor olsaydin Cucu yine eyyamin kralini yapmis, adamlara elle gol attirmis senin de golunu iptal etmisti
Aynen, bu durumlarda geri atilan topu kaleci eline alabiliyorsa "pas" kategorisine girmemeli ve ofsayt sayilmamali
Gerci o zaman da istismar edilir dikersin kalecinin onune uc adam savunmacin sozde bir uzaklastirma yapar hop gol
Var monitörü pozisyonu ters açıdan göstermedi hakeme ki o ters açıdan llorentin eline değidiği anlaşılır. Onu görmüş olsaydı vermezdi golü
Hasan ali ozaman " ben bile isteye indirmedim hocam" diyebilir bu mantığa göre
HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sana göre verilen 2 karar doğru mu değil mi?
Zannetmiyorum o kadar büyük istismar olacağını.
Bir de zaten ofsaytın yumuşatılması konuşuluyorken ilk adım bu olur.
Dediğin gibi geri pas olur mu bu? Olmaz.
O zaman ofsayt da olmaması lazım.
Baştan sonuna kadar gördüm izlediği görüntüyü ve arkadan çekilen kamerayı göstermediler hakeme.Yok ekrana gelenlerle hakemin gordukleri ayni degil, hakem her acidan goruyor
Kapali diye degerlendirdi izah ederken de gosterdi zaten
Yuzde yuz dogru. Kusursuz yonetti.
Kural niye saçma olsun?, gayet de mantıklı. Topun ofsayttaki adama ulaşmasına sebep olmakla haksız avantaj sağlıyor takımına. Dediğin gibi niyete bakılacak olsa işin içinden çıkılamaz...Kural öyle zaten hakemin kararına birşey demiyorum da kural saçma bence.
İşte ligde böyle değil bu adam Erzurum Rize maçı olur Rize'yi tutar, Akhisar Bursa maçı olur Bursa'yı tutar bizim rakip kimse onu zaten tutar ama Avrupa'da öyle değil ha sadece bu değil bizim tüm hakemler böyle zaten böyle olmasalar kimse maç vermez bunlara o da belli.
Ben de bunu diyecektim. Bildiğim en ''Looser'' takım Tottenham' dır. Zaman zaman büyük paralar da harcamışlardır, yerel ve uluslararası başarı adına aklıma hiçbir şey gelmedi!...Keske ornek olarak verdigin iki kulup son 4 senede hicbir kupa kazanamamis iki kulup olmasaydi
Hatta Tottenham'in 10 senedir bir kupa kazanmisligi yok
Ben de bunu diyecektim. Bildiğim en ''Looser'' takım Tottenham' dır. Zaman zaman büyük paralar da harcamışlardır, yerel ve uluslararası başarı adına aklıma hiçbir şey gelmedi!...
Biz ne zaman böyle bir futbol ve derbi seyredeceğiz acaba?
Üzdün heisArif normalde boyle capslere layk veririm de sana vermiyorum artik.Bir bitmedin yaw.Kendin tahmin yapmadan belese konuyorsun
Edit:bir de dolmuscunun bir suru komik fotosu varken en düz fotosunu koymussun