ŞL 18/19 D Grubu M:1 | Galatasaray 3-0 Lokomotiv Moskova | MS | 18 Eylül | beIN Sports Haber

Donk stoper oynuyor Geçmiş olsun;
En az 3 yeriz
1 penaltı yaptırır donk
1 tanede arkasına adam kaçırır
1 tanede çok klas bir çalım yer

Birileri zengin olurken GALATASARAY fakirleşiyor!

Lanet gelsin, transferde emeği geçip pay alanlara!

Tugay Galatasaray karakterini yansıtıyor dinlerken mest oluuyorum ya. Tam bir efsane

Yav feguli olayı belli işte.Adama gayet ciddi teklif geldi ama inatlaştı belli ki.Yoksa hoca silip atmaz böyle.Tolga muamelesi yapıyor işte.Belki de gitmemesinden dolayı belirlenen stoper+forvet transferleri olmadı.Yoksa bu kadar silip atmaz adamı.13 milyon falan diyorlardı.Az buz para da değil.Üstelik maaşından da kurtulacaktık

Ben inanmıyorum buna ,diyelim ki adam inat yaptı yinede devre arasına kadar satmak için oynatması gerekmezmi al iste tinercilerde negredoyu itin gotune soktu ama adamlar oynattida
Ben terimi tanırım şahsi birşey olmasa böyle kin tutmaz bence şahsi birşey var muhabirler bile soramiyor düşünün

Kadroda bariz hata var diyemeyiz. 1 kişi çok riskli. Donk'u uzun süredir stoper oynatmamışken bu maçta stoper olarak oynatması anlaşılmaz. Donk toplara çok sert giriyor ve bazen yaptığı dengesiz müdahalelerle kart görmeye müsait oynuyor. Çok önemli bir maçta stopere koymak çok garip. Onun haricinde oynayan oyuncularla kurulu 11.

istediği 11 çıkmayınca 7 şampiyonluk 1 uefa kupası kazanmış efsane bi hocaya hunharca sallayacak kadar mal insanlar var. Ya gizli kuş bunlar ya da cidden kafadan sorunlu bu tipler

Hoca eleştirilebilir ama hakaret yanlış.s...gidin hakaret ediyorsanız.

Geri
Üst Alt