ŞL 18/19 D Grubu M:1 | Galatasaray 3-0 Lokomotiv Moskova | MS | 18 Eylül | beIN Sports Haber

Ya adamin degerlendirmesi o demek ki yaptigi hareket o kadar agir bulmadi
Adamin ilk hatasinda judgmentina guvenilmiyorsa o zaman niye hua imparator hua cl muzigi deniyor
Garip bence

Hocaya güvenmemek değil ki durum, ben direkt Belhanda'ya güvenmiyorum. Bence hocanın yıllardır alıştığımız tarzına da yakışmadı bu hareket. Sonuç ne olursa olsun bana göre hatadır. Çünkü olayın bu maç özelinde teknik/taktik bir durumla alakası yok.

He bu hatayı yapma lüksüne en sahip olan hoca kendisidir. Bu yüzden kadro açıklandıktan sonra da maçı alacağımıza olan inancımda en ufak eksilme olmadı. O yüzden sonrasında konunun kapanması ve maça konsantre olunması gerektiğine dair şeyler attım zaten.

Hoca bir kumar oynuyor neticelerinide dusunuyordur mutlaka olumlu olumsuz hakkımızda hayırlısı olsun biz yanilalim isteriz tabiki

Aysalcilar ilk macin baslangic dudugunden saatler once forumu birbirine katma girisiminde

Şampiyonlar ligi için kadro sınırlıyken fatih hocanın da kadroya sınır koyması iyi olmadı ama yapacak bisey yok.destek olacagiz

feghouliye teklif geldi oda gitmem şampiyonlar liginde oynamak istiyorum diye tutturdu hocada al sana şampiyonlar ligi dedi başka açıklaması olamaz adam yedeklerde bile yok ilk 11 ve yedekler çok şaşırttı,o değil madem donk stoper oynayacak kasımpaşa maçında deneseydin bari ilginç işler tek temennim maçı kazanmamız kadroyu görene kadar tahminim 3-1 di şimdi yorum yok...

Loko ile eslesmenin ve 5 inci mac rusyaya gitmenin iklim disinda kucuk sayilabilecek ama o gun gelince onemli olabilecek bir dezavantaji da var

Son hafta her gruptaki 2 ser mac ayni saatte ama 5 inci maclarda biz loko ile porto schalke macindan once oynayacagiz, yani juventus macimiz ertelendiginde nasil madrid kopenhag maci oynanmis ve 3 unculuk cepte ciktigimizdan "bari 3 unculuk de gitmesin dikkati oynayalim yenilmeyelim once" demek zorunda kalmadi isek , bu kez de porto ile schalke bizim loko ile durumumuzu bilerek maca cikacaklar

Cok didisinin didisi gibi gelebilir su an , ama onemli olacaktir o gun gelince cunku 4 takimin hepsi en kotu 3 unculuk hedefiyle cikacaktir 5 inci maclara

Donk stoper, ilerde Eren var, leş ilk 11'de.
2 sene sonra çıktığımız ilk CL maçımızda ortam böyle olmayabilirdi. İlaveten, Feghouli'nin kadroda dahi olmaması çok çok enteresan. Sakatlık falan mı var diyeceğim ama oynamadı ki adam hiç.

Bu takımda gol atacak kaç futbolcu var? İleride topsuz koşu yapıp çoğalmasını bilen kaç futbolcu var?

Trabzon'da ayni cumleler donuyordu,

KARISMAYIN KARDESIM ADAM KAC TANE SAMPIYONLUK GETIRDI vesaire

adamlar 4 tane atti postaladi

Egosunu tatmak icin ayni seyler senelerdir, biktik.

Okuman yazman yok veya anlama sıkıntın var. Kadro yorumlarıma dön bak. Bir kez olsun başkaları ne dedi gireyim ortalığı karıştırayım diye düşünmek yerine ortaya bir görüş, bir fikir koy.
Bu takımda gol atacak kaç futbolcu var? İleride topsuz koşu yapıp çoğalmasını bilen kaç futbolcu var?

Topsuz koşuyu Garry ve Emre yapar. Hatta en çok da bu yanlarına güvenmeliyiz.

Okuman yazman yok veya anlama sıkıntın var. Kadro yorumlarıma dön bak. Bir kez olsun başkaları ne dedi gireyim ortalığı karıştırayım diye düşünmek yerine ortaya bir görüş, bir fikir koy.

Topsuz koşuyu Garry ve Emre yapar. Hatta en çok da bu yanlarına güvenmeliyiz.

Kes ya diyeceğini ortaya net de

Fatih Terim milleti işinden attırıyor diyemiyorsun da,süslü cümlelerin arkasına saklanıyorsun

Tam sana yakışan hareket böyle devam

Geri
Üst Alt