- 30 Mayıs 2011
- 22.037
- 1.189
- 1.653
Sanmıyorum ama,
Şu maçta Belhanda çok iyi oynarsa fena söverim bu gereksize.
Şu maçta Belhanda çok iyi oynarsa fena söverim bu gereksize.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendi forumuna git orada eglen. Gerci suc senin gibileree degil senin provkasyonuna burda goz yumanlarda. Gecen bir mac konusunuda böyle karistirmistin ortalığı iyi hatırlıyorum. Bak dalgana bana birşey hatirlarmaMactan sonra gorusuruz, kacmak yok ama.
Kendi forumuna git orada eglen. Gerci suc senin gibileree degil senin provkasyonuna burda goz yumanlarda. Gecen bir mac konusunuda böyle karistirmistin ortalığı iyi hatırlıyorum. Bak dalgana bana birşey hatirlarma
Kes ya diyeceğini ortaya net de
Fatih Terim milleti işinden attırıyor diyemiyorsun da,süslü cümlelerin arkasına saklanıyorsun
Tam sana yakışan hareket böyle devam

Klavbye delikanlılığına baya teşnesin. Önüne gelene kes demek herhalde sosyal hayatın eziklğini atma gayreti. Yoksa diyalog kurmak bu kadar zor olmasa gerek Sen bile anlamışsan herkes anlamıştır işte. Tabiki korkuyorlar. Var mı mantıklı açıklaman Feghouli niye oynamıyor diye 5 maçtır soramama için? Başka hoca olsa sorulur mu sorulmaz mı?
Ayrıca alıntı yaptığın kişi de 11 konusunda atılan alflar demiş. 11 konusunda ne yazmışım. Zor değil 2-3 sayfa geriye gidebilirsin aşapıdaki sayfa numaralarından.
Yok Fatih Terim'den aslında nefret etmiyorum yok şöyle yok böyle diyorsun ama her fırsatta hocaya sallıyorsun
Nedeni de senin desteklediğin partinin siyasi ayağına destek veren videolar çekmemesi olabilir mi ?
Şimdi ne alaka deme gayet bu sebepten hocadan nefret ediyorsun biliyorum
Eziklik arıyorsan aynaya bakman yeterlidir