ŞL 18/19 D Grubu M:1 | Galatasaray 3-0 Lokomotiv Moskova | MS | 18 Eylül | beIN Sports Haber

Sanmıyorum ama,

Şu maçta Belhanda çok iyi oynarsa fena söverim bu gereksize.

Hadi ortasahada kalabalık olmak için Belhanda Emre beraber oynuyor diyelim,Eren yerine Onyekuru çok daha iyi giderdi bu taktiğe,üzüldüm Onyekurunun olmamasına

Kes ya diyeceğini ortaya net de

Fatih Terim milleti işinden attırıyor diyemiyorsun da,süslü cümlelerin arkasına saklanıyorsun

Tam sana yakışan hareket böyle devam

Klavbye delikanlılığına baya teşnesin. Önüne gelene kes demek herhalde sosyal hayatın eziklğini atma gayreti. Yoksa diyalog kurmak bu kadar zor olmasa gerek Sen bile anlamışsan herkes anlamıştır işte. Tabiki korkuyorlar. Var mı mantıklı açıklaman Feghouli niye oynamıyor diye 5 maçtır soramama için? Başka hoca olsa sorulur mu sorulmaz mı?

Ayrıca alıntı yaptığın kişi de 11 konusunda atılan alflar demiş. 11 konusunda ne yazmışım. Zor değil 2-3 sayfa geriye gidebilirsin aşapıdaki sayfa numaralarından.

evet sakin olalim yoksa mac konusundan shut

ya isteyen istedigini yazar kardesim niye savas cikariyosunuz konuda
arzu eden begenir
arzu eden begenmez

arzu eden sever vice versa yani

Klavbye delikanlılığına baya teşnesin. Önüne gelene kes demek herhalde sosyal hayatın eziklğini atma gayreti. Yoksa diyalog kurmak bu kadar zor olmasa gerek Sen bile anlamışsan herkes anlamıştır işte. Tabiki korkuyorlar. Var mı mantıklı açıklaman Feghouli niye oynamıyor diye 5 maçtır soramama için? Başka hoca olsa sorulur mu sorulmaz mı?

Ayrıca alıntı yaptığın kişi de 11 konusunda atılan alflar demiş. 11 konusunda ne yazmışım. Zor değil 2-3 sayfa geriye gidebilirsin aşapıdaki sayfa numaralarından.

Yok Fatih Terim'den aslında nefret etmiyorum yok şöyle yok böyle diyorsun ama her fırsatta hocaya sallıyorsun

Nedeni de senin desteklediğin partinin siyasi ayağına destek veren videolar çekmemesi olabilir mi ?

Şimdi ne alaka deme gayet bu sebepten hocadan nefret ediyorsun biliyorum

Eziklik arıyorsan aynaya bakman yeterlidir

Daha mac baslamadan bizi yormayin please, zorla konudan attirmayin kendinizi simdi. Herkes uzun bir suredir bu maci bekliyor, tadini cikaralim simdilik.

Bence Eren cok kotu bir forvet degil biraz haksizlik yapiliyor

Ama su Belhanda kekosunu gormeye dayanamiyorum

Eleştirmek ve Nefretini kusmak için bahane aramak farklı şeyler.dikkat ederseniz bi çok kişi eleştirdi bu ilk onbiri. Ama 3-4 tane tip yine hocaya sallamak için bunu fırsat bilip hemen inlerinden çıktı

Tayfanın yanındayız
457774050e9076166a785655d58ea014.jpg

Yok Fatih Terim'den aslında nefret etmiyorum yok şöyle yok böyle diyorsun ama her fırsatta hocaya sallıyorsun

Nedeni de senin desteklediğin partinin siyasi ayağına destek veren videolar çekmemesi olabilir mi ?

Şimdi ne alaka deme gayet bu sebepten hocadan nefret ediyorsun biliyorum

Eziklik arıyorsan aynaya bakman yeterlidir

Bahsettiğin konuda hocayla aynı çizgide olma ihtimalim nedir? Belki Arda konularına filan girip bakabilirsin. Yani bunu tekrar tekrar getiriyorsun ama o dönemde Arda gibilere neler demişiz, hocanın MT'den kovulmasında neler yazmışız bir bak. Osman Seden ile de konuştuk. Kafanda bir şey kuruyorsun, söylediğin üzerinden de forumda kendine destek bualcağını düşünüyorsun ki güçlü olasın.

Hoca ile ilgili 3 olumlu mesaj atarsam 1 tane olumsuz atarsam onu buluyorsun. Sorsan Tudorcu derler ama Tudor için de geçen sene 3'lü savunam konusudna enler yazmışız, Sneijder konusunda neler yazmışız bir bak. Demek ki 1 kişi için sürekli doğru ya da yanlış denmez miş değil mi?

Velhasıl burası forum. Senin de görüşün varsa söylersin ben de varsa söylerim. Aynı şeyleri de ayrı şeyleri de düşünebiliriz. Herkes senin gibi düşünmeli diyorsan yanlış yerdesin.

Arkadaş biz beinsports'a boşuna mı para veriyoruz zamanında link aradık internetten cl maçları için şimdi youtubedan canlı yayınlıyorlar

Geri
Üst Alt