ŞL 18/19 D Grubu M:1 | Galatasaray 3-0 Lokomotiv Moskova | MS | 18 Eylül | beIN Sports Haber

Hocanın vardır bir bildiği lafına acayip gıcık oluyorum kadro baştan sona hatalı skor ne olursa olsun değişmeyecek fikrim. Yedekte 2 stoper var ilk 11de 5 orta saha var vs saçma sapan bir ilk 18

Vay be herseyinden sorun akan belhanda hocanın gozunde feghouliden daha önemli oyuncu bu gunleride gorduk

Sofiane Feghouli
Piyasa değeri:7,5 Mil. € Yıllık Maaş :3.850 Mil. €+300 Bin € bonus
Geçen sezon Galatasaray'da 31 maçta 7 Gol + 10 Asistlik katkı
Cezayir Milli Takımında:46 Maç 11 Gol
İspanya La Liga'da : 155 Maç 22 Gol,34 asist
UCL ve Avrupa liginde : 44 Maç;5 gol-6 Asist

Garry Belhanda Ndiaye Fernando Emre

Bu ortasaha kötü değil. Eren ve Donk'un performansı belirler. Emre fiziksel olarak yıkılmaz umarım.

DnZU5_HW0AAc5uy.jpg

Yazık günah ya 2 stoperin ne işi var yedekte....ozanı almışsın işte.fernando donk ndiaye var ortasaha icin.selcuk yine kadroda.yunusu al kadroya.belhanda ve sinan yüzünden feghouli ve yunus yok kadroda.

Afedersin de su orta saha rotasyonunda Belhandayi ilk onbir disinda tutmak sacmalik olur.

Rakip kaleye sirti donuk sekilde top alabilen, tasiyabilen baska oyuncun yok. Agir tempoda paslasmalarla bu seviyede rakipte acik yaratamazsin.

Galatasaray icin daha iyi olacaksa belhadanin erkenden oyundan cikmasini ve onyekurunun girmesini diliyorum.yaziktir ya bütün moralim bitti

Hocanın Fegholui'yi kazanma yoluna gitmemesi düşündürücü.

Niye bu kadar çabuk sildi açıkcası merake ediyorum.

Donk'un stoper oynadığı bir kadro şampiyonlar liginde maç filan kazanamaz.

Sakar ve ağır bir donk'u lokomotif hücum hattı telef eder

Kendisinden bir penaltı ve birde bol bol arkasına adam kaçırma bekliyorum.
Haliyle en az 2 veya 3 gol yeriz diyorum.

Birileri zengin olurken GALATASARAY fakirleşiyor!

Lanet gelsin, transferde emeği geçip pay alanlara!

Ilgincsiniz ha adam torene CL muzigiyle cikinca kafayi yiyip ilk CL macinda bi adami oynatti diye dunyaniz basiniza yikiliyor adama laflar maflar..... Strange shit

Tamam da kadrodaki topçuların çoğu bizim kadar heyecanlıdır. Bu heyecanlı topçuların arasında çok haketmiş ama kadroda olmayan adamlar varken; saçma sapan kırmızı kartlar yemiş, hiçbir zaman vasatı aşamamış bir adamın daha olay sıcakken böyle önemli bir maçla mükafatlandırılmasına sinirlenmek doğal.

Oley
oley
Yunes belhanda
Imparator cocugu
Yunes belhanda

Donk'un stoper oynadığı bir kadro şampiyonlar liginde maç filan kazanamaz.

Sakar ve ağır bir donk'u lokomotif hücum hattı telef eder

Kendisinden bir penaltı ve birde bol bol arkasına adam kaçırma bekliyorum.
Haliyle en az 2 veya 3 gol yeriz diyorum.

Birileri zengin olurken GALATASARAY fakirleşiyor!

Lanet gelsin, transferde emeği geçip pay alanlara!
Bende bundan çok korkuyorum inşallah yanılırız

Yillik 4 milyon euro alan adami oynatmamak cok sacma. En azindan bu platformda göstersin kendini o zaman gondermek istiyorsa hoca gönderilir. Feghouli gecen sezon ölüsü 7 gol 10 asist yapti bu kadar cabuk silinmemeli idi.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt