ŞL 18/19 D Grubu M:2 | Porto 1-0 Galatasaray | MS | 3 Ekim | beIN Sports

beyler bosverın super lig macımız var hemde deplasmanda bakalım nolacak!!

Özellikle ilk yarıdaki oyun bence tam bir ŞL deplasman oyunu idi. Daha iyi kontralara çıkabilirdik yapamadık ama yine de net pozisyonlar var.

Duran toplarla olan imtihanımız devam ediyor.

Hoca tarafında ise bu maçlık Feghouli konusu ve Fernando değişikliği eleştirilir. Bunlar dışında ben oynanan oyunu kötü bulmadım. Şunu da ekleyelim ki son yılların en kötü Portosu gerçekten.

Net 3 golük posisyonu cömertçe ve becereksizce harcarsan ağlamayacaksın.

Golcüsünü satıp yerine adam almayanları ıslak odunla dövmek gerekir....

Kaybedeceksen böylesi kabul.Tabiki oyunun hakkı puan ve puanlardı.Son vuruşlardaki acemilik ve hakemin de şerefsizce yönetimi eklenince yenildik.Bunları arenaya gömmek farz oldu

su Maicon'a da ayri bir sayfa açmalı

amatör takımda oynatılmaz son anda yaptigi hataya bak

Çık vur yumruğu be kardeşim çıkardığın toplara bak yediğimiz gole bak çok yazık oldu be of.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

begenmediğimiz eren oynasa 3_0 falan kazancagımız macı kaybettik.

evimizde gena tokatlarız bunları

Şu takımın gol yememesi gibi bir olasılık yoktu,büyük ihtimal bu seneki ŞL nin en gerizekalıca golünü yedik. Forvet alamayan yönetim abv,öne geçen biz olsaydık farka gidecekti maç.

mücadeleden dolayı teşekkürler
maçın sorumlusu 29 gol atan forvetini satıp forvet alamayan yönetimdir

Ben deplasmandaki maçlardan umutluydum. Kendi sahamizda.malesef cok rahat yeniliriz. Çünkü yüklenen takim olcaz ve kronik hastalığımiz olan kontralardan bol bol gol yicez.

Ulan bugun is cikisi basladi terslikler. Boru patlamis yolu kapatmislar eve bir saat gec geldim. Eve girdim, kiraya zam geldigini söyleyen mektup gelmis. Lokomotif maci berabere bitecekken son dakkada gol oldu. İyi oynadigimiz maci çok saçma bi sebepden kaybettik. Gidip yatacam anasini satim.

Bu skor maçın hakkı değildi kesinlikle.Çok beleş bir gol yedik ama o gol olmasa muhtemelen iki takımda sabaha kadar oynasa yine atamazdı. Forvetsiz bu kadar oluyor ve oyuna çok geç müdahale etti hoca. Belhanda'nın çok daha önce çıkması, Feghouli'nin çok daha önce girmesi gerekiyordu.En azından Muğdat yedeklerde olmalıydı oyuna alabilirdik.

Porto bir bok oynamadan kazandı ya ona üzülüyorum. Deplasmanda rakipten iyi oynayıp saçma sapan bir köşe vuruşuyla kaybetmek biraz koydu ama gelecek adına da ümit verdi. Ndiayesiz, forvetsiz bu kadar oluyor maalesef. Bugün Gomis olsa başka şeyler konuşuyor olabilirdik.

Sahada oynayan hemen herkes elinden geleni yaptı o yüzden onlara birşey denemez.

Sinan elinden geleni yaptı şansızdı, garry düşüşte falan.

Hocaya laf etmem olabilecek en iyi stratejiyi kurmuştu. Başarılı da oldu.

Ama böyle bir grup çıkmışken forvet almayan malların yüzünden kaybedildi bugün oynanan maç. Umarım bu gruptan çıkarız, yoksa her maç yedi sülalelerine söveceğim.

Geri
Üst Alt