ŞL 18/19 D Grubu M:2 | Porto 1-0 Galatasaray | MS | 3 Ekim | beIN Sports

Maicon satar gibi oynadı. Facia stoper

omer bayram oynasın kardesım nagatomo ne

Bayern filan şu porto'yu üst turlarda farka boğar
Ben acıkcası üst tur icin olumlu konusamıyorum bence bizim yerimiz uefa
Bjk gibi 5 yiyip dönmektense uefa'ya gidelim
Ayrıca bu takım 5 de filanda kalmaz 8 rekoru kırar

Şerefli mağlübiyetlere hoşgeldiniz..

Eskiden böyle maçları kazanırdık.
Ama şimdi istediği jadar gok pozisyonuna girelim kazanıcaz hissi vermiyor bu takım..

Bu tamamen oyuncuların karakterleriyle alakalı...

Bence çapsız yönetim garrye biraz daha zam yapsın..çünkü pozisyona giriyor..Yaptıkları en güzel şey zam yapmak..bir oyuncu haaftalardır rezil oynar hiçbirşey olmaz..ama iki maç oynasın ve gol atsın zamı kapar..

Bunlar daha iyi günlerimiz..
Şimdi polyanacılar çok iyi oynadık çok pozisyona girdik diyerek her zamanki gibi gerçekten uzak kendilerini avutacaklar.

Şu takıma bjk geçen sene 3 tane atmıştı...Ve oyunn olarakda çok ciddi üstünlük kurmuşlardı..

Bu stoperlerle biz hiçbir başarıyı yakalayamayız..daha diğer yetersizleri saymıyorum bile...

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

niye ısrarla ozan yazılıyor anlamıyorum cocuk 11 icin cok acemi her mac hata üstüne hata yapıyor böyle oyuncumu kazanılır

Şu korneri çıkar harika maç
Kodumun kornerleri kaç senedi başımızı yakıyor
Daha evvel de benficaya yenilmiştik böyle

Cl ye katilma sebebin para.

Yonetim 2 santrafor 1 stoper alaydi bu maci ve 2.7 milyonu almistik

Ne bjk nin deplasmanda 3 lemesi , ne de bu macta bu kadar pozisyon bulmamiz surpriz degil

Porto bu. Ama bu takimi istanbulda 3 leriz filan derseniz , hic zannetmiyorum

Schalke maclarini kazanir miyiz bilemem ama ben daha zor gececegini dusunuyorum

Biz bu gurupta üçüncü olsak yeter. Fatih terimin vizyonu dağları aşıyor hocaya bişey diyemem, ama başkanı ve yönetiminin vizyonu bakkal kafası olan bir takım şampiyonlar liginde ilerleyemez.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ne yazık ki gerçek bu hayal aleminde yaşamanın anlamı yok. Şu skimsonik portoya yenildik, karşıda barca bayern gibi bir takımın olduğunu düşünmek dahi is4emiyorum.

hala bi hülyalar....takım iyi oynamış ama salakça bi golle kaybetmiş.hala içerdeki maçlardan ümitsiz olan var.Allah akıl fikir versin arkadaşlar.porto ve shalke bişey oynamadan kazandı bugun.lokomotivi ilkyarı izleyen olmamış belliki.porto ve shalkeyi burda yeneriz.bu takım onca eksikle,forvetsizz böyle oynuyor ise belhandaya ragmen kıcı kalkan rodrgiuese ragmen böyleyse bu takım gruptan cıkar.

Geri
Üst Alt