- 23 Temmuz 2011
- 75.648
- 51.158
- 4.693
beraberliğe sevineceğim 1 müsabaka.
Porto alır diyorum
Porto alır diyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Musap' ın mesajına cevaben tespitimi belirttim; katılırsın yahut katılmazsın. Beğenmediğim futbolun gerekçelerinden bahsetmen ve kulübümüz adına iyi temennilerini belirtmen alakasız olmuş...Bu eksik takımla olduğu kadar ittire ittire şampiyon olmalıyız oyuna bakacak durumda değiliz takımda forvet yok, 10 numara yok, stoper bölgesi hala sorunlu geçen yıla göre bile bariz gerileme var kadro kalitesinde oyuna yansır bu da malesef.
Bizim takım da hep bir şeyler eksik dersen katılırım ama forvetsiz hiç olmamıştık en önemli mevkilerden malesef forvet tüm takımı etkiliyor.
Pepe çizgi filmi daha kaliteli benceUzun zamandır böyle kötü bir animasyon görmedim.
Stajyer yaptı herhalde 20 TL bütçe ile.
Musap' ın mesajına cevaben tespitimi belirttim; katılırsın yahut katılmazsın. Beğenmediğim futbolun gerekçelerinden bahsetmen ve kulübümüz adına iyi temennilerini belirtmen alakasız olmuş...
Musap' ın mesajına cevaben tespitimi belirttim; katılırsın yahut katılmazsın. Beğenmediğim futbolun gerekçelerinden bahsetmen ve kulübümüz adına iyi temennilerini belirtmen alakasız olmuş...
Ligde de deplasman da taktik yok bam bam bam saldırmadan doğru oynarsak gene bir çok takımı rahat yeneriz hatta deplasman da bile en azından 1 puanın önemini öğrenmeliyizDaha önce de çok konuştuk bizim topçular kontraya daha müsait rodri, nagatomo, linnes, ndiaye, onyekuru topu aldı mı yardıran isimler ndiaye yok bu maçta o kötü ama hala 3 4 tane koşmaya seven topçu var belhanda ya da feguli kim oynarsa topu alıp bunlara pas atarsa akar giderler hücum yönü sağlam ama savunması ortalama bir takım Porto.
Bizim lig deplasmanlarında hep yaptığınız hata topu alıp çevirip çevirip hücum yapmaya çalışmak uzaktan kilit açacak isim yok şino gibi, 2 3 kişiyi dar alanda geçicek isim yok rodri yapıyor arada ama onun işi daha çok açık alan, drogba gibi yoktan gol atıcak adam da yok tutmaz bu, Maicon ve Serdar da taa orta alana geliyor bu yüzden topu kaptırdığımız an tehlike oluyor.
Oyunculardan karakter gösterecek biri
Ligde de deplasman da taktik yok bam bam bam saldırmadan doğru oynarsak gene bir çok takımı rahat yeneriz hatta deplasman da bile en azından 1 puanın önemini öğrenmeliyiz
Kafan mı iyi, yoksa 13-14 yaşlarında mısın?. 'Gerçekler' dediklerini bir sen biliyorsun sanki, hep konuştuğumuz şeyler. Bunların yazdığım mesajla alakalı olmadığı çok açık...Rahatsız oldun dimi gerçeklerden bahsedince biz de çok rahatsızız ama şu dönem de yapılacak bir şey yok.
Hadi iyi günler.

hangi gifi koysam olmuyo ya :/