ŞL 18/19 D Grubu M:2 | Porto 1-0 Galatasaray | MS | 3 Ekim | beIN Sports

beraberliğe sevineceğim 1 müsabaka.

Porto alır diyorum

Bu eksik takımla olduğu kadar ittire ittire şampiyon olmalıyız oyuna bakacak durumda değiliz takımda forvet yok, 10 numara yok, stoper bölgesi hala sorunlu geçen yıla göre bile bariz gerileme var kadro kalitesinde oyuna yansır bu da malesef.

Bizim takım da hep bir şeyler eksik dersen katılırım ama forvetsiz hiç olmamıştık en önemli mevkilerden malesef forvet tüm takımı etkiliyor.
Musap' ın mesajına cevaben tespitimi belirttim; katılırsın yahut katılmazsın. Beğenmediğim futbolun gerekçelerinden bahsetmen ve kulübümüz adına iyi temennilerini belirtmen alakasız olmuş...

Eren olmadan bir kadro yapmalıyız deplasmanda 4-6-0 tarzı bir oyun mantıklı geliyor özellikle orta sahada üçlü yapıp sert durabilirsek iş yaparız ...

Resmi sitenin paylastigi Mac videosu guzel olmus.

Musap' ın mesajına cevaben tespitimi belirttim; katılırsın yahut katılmazsın. Beğenmediğim futbolun gerekçelerinden bahsetmen ve kulübümüz adına iyi temennilerini belirtmen alakasız olmuş...

Rahatsız oldun dimi gerçeklerden bahsedince biz de çok rahatsızız ama şu dönem de yapılacak bir şey yok.

Hadi iyi günler.

Bizim deplasman performansına artı olarak Porto'nun da kendi evinde hayvan gibi oynadığını varsayarsak fark yeriz gibi geliyor. Üstüne Ndiaye'nin olmaması da tüy ekti, ayrıca forvetimiz de yok. Her ne kadar o kişi Eren olsa da forvetti adam sonuçta. Oyunculardan karakter gösterecek birileri olsa tersini umacağım da hiç yok cidden. Böyle zorlu deplasmanlarda hepsi kayboluyor, başta Fernando ve Mariano gibi kalburüstü sayılabilecek oyuncular olmak üzere, öbür araplardan bahsetmiyorum bile zaten. Özellikle yarın Mariano ile çıkmak intihar olur umarım yapmaz hoca. Telles muhtemelen 30 dakikada beyin kanaması geçirtir bizimkine. Ayrıca stoperlere de hiç güvenmiyorum, Aboubakar'ın olmaması baya şans oldu bizim için.

Daha önce de çok konuştuk bizim topçular kontraya daha müsait rodri, nagatomo, linnes, ndiaye, onyekuru topu aldı mı yardıran isimler ndiaye yok bu maçta o kötü ama hala 3 4 tane koşmaya seven topçu var belhanda ya da feguli kim oynarsa topu alıp bunlara pas atarsa akar giderler hücum yönü sağlam ama savunması ortalama bir takım Porto.

Bizim lig deplasmanlarında hep yaptığınız hata topu alıp çevirip çevirip hücum yapmaya çalışmak uzaktan kilit açacak isim yok şino gibi, 2 3 kişiyi dar alanda geçicek isim yok rodri yapıyor arada ama onun işi daha çok açık alan, drogba gibi yoktan gol atıcak adam da yok tutmaz bu, Maicon ve Serdar da taa orta alana geliyor bu yüzden topu kaptırdığımız an tehlike oluyor.
Ligde de deplasman da taktik yok bam bam bam saldırmadan doğru oynarsak gene bir çok takımı rahat yeneriz hatta deplasman da bile en azından 1 puanın önemini öğrenmeliyiz

Oyunculardan karakter gösterecek biri
ryan-donk-e12f66ec-52e2-41f6-85be-964f6d74cd9-resize-750.jpeg

Ligde de deplasman da taktik yok bam bam bam saldırmadan doğru oynarsak gene bir çok takımı rahat yeneriz hatta deplasman da bile en azından 1 puanın önemini öğrenmeliyiz

1 puanın öneminden ziyade topu alıp eveleyip geveleyip gol arıyoruz olmuyacağını bile bile.

Bu maçi ve sonraki Schalke maçını kazanıp 9 puana ulaşalım çıkmayı garantilemiş oluruz lige ağırlık vermek için bir fırsat olur. Allahım sen yardım et :(

oku atmis yoksaaaaaaa

Rahatsız oldun dimi gerçeklerden bahsedince biz de çok rahatsızız ama şu dönem de yapılacak bir şey yok.

Hadi iyi günler.
Kafan mı iyi, yoksa 13-14 yaşlarında mısın?. 'Gerçekler' dediklerini bir sen biliyorsun sanki, hep konuştuğumuz şeyler. Bunların yazdığım mesajla alakalı olmadığı çok açık...

Neyse, yol al...

hangi gifi koysam olmuyo ya :/

Bjkdeki sans bizde yok ki 30 metreden cenk gol atmisti. Buyuk ihtimal yeniliriz ki porto deplasmaninda yenilmek normal sonuc. Ezilmeyelim fark yemeyelim yeter

12-13'te Carsamba Portekiz'de Braga'yi,Cumartesi de Sivas'ta Sivas'i yenmistik.Simdi de Porto ve Antalya var.Ilkinde ulke,ikincisinde takim rengi ve oynanan mac gunleri tutuyor.Yine oyle bir sey olsa keske.

Geri
Üst Alt