ŞL 18/19 D Grubu M:2 | Porto 1-0 Galatasaray | MS | 3 Ekim | beIN Sports

Porto’dan korkacaksak hiç gitmeyelim bu turnuvaya.Katılım ücretini alalım takılalım ülkemizde.Sanki Barca,Psg ya da Real deplasmanına çıkacakmışız gibi herkeste bir umutsuzluk.Gereken saygıyı duyacağız ama umutsuzluk yok.Kazanacağımızı düşünüyorum.

Kafamda maci oynuyorum,Rodrigues rakibin sag bekini delik desik ediyor

bir avrupa zaferi daha yazacağız inşallah. 100.galibiyet gelecek, yeter ki ruhlarını da koysunlar ortaya. Hangi takımın oyuncusu olduklarını bilerek oynasınlar yeterli.

Dokd2cJXgAAjtk1.jpg

Kağıt üzerinde elimizdeki en iyi kadro bu, böyle çıkıp en iyisini yapmak dışında bir beklentimiz yok zaten. Yenilirsek ki normal olabilir elbette ama en azından denedik diyebilelim oyun olarak kafi.

Deplasmanlarda kaybolan , kaçak oynayan topçular :

Belhanda
Mariano
Sinan
Maicon

bu 4'lüden ne kadar az oyuncu 11'de olursa şansımız o kadar artar.

Mariano Maicon Feghouli mutlaka ilk 11 olmalı. İstedikleri kadar yürüsünler sahada böyle tecrübe gerektiren maçlarda olmalari lazim. Linnesle falan porto macina cikilmaz

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

lan yürü git öte de oyna Linnes olmazsa bu maça rüyanda bile çıkamazdın.

maicon denen tır yerine de en kritik maçlarda hep denayer oynadı hatırlatayım başlarım yıldızlıklarına.

Bu maç için son kez kadro kuruyorum ilk 11 için son kararım bu şekilde sadece Linnes - Mariano arasında kararsız kaldım:

_________________Muslera
Mariano___Maicon___Serdar___Nagatomo
____________Donk___Fernando
Feghouli_______Belhanda______Rodrigues
__________________Eren

Onyekuru ve Selçuk İnan oyuna sonradan mutlaka girmeli.

Bu maç için son kez kadro kuruyorum ilk 11 için son kararım bu şekilde sadece Linnes - Mariano arasında kararsız kaldım:

_________________Muslera
Mariano___Maicon___Serdar___Nagatomo
____________Donk___Fernando
Feghouli_______Belhanda______Rodrigues
__________________Eren

Onyekuru ve Selçuk İnan oyuna sonradan mutlaka girmeli.

temizinden 4 yer bu kadro ve malesef duyumlar bu kadronun sahaya çıkacağını gösterir.

Porto’dan korkacaksak hiç gitmeyelim bu turnuvaya.Katılım ücretini alalım takılalım ülkemizde.Sanki Barca,Psg ya da Real deplasmanına çıkacakmışız gibi herkeste bir umutsuzluk.Gereken saygıyı duyacağız ama umutsuzluk yok.Kazanacağımızı düşünüyorum.

Umutsuzum ben. Geçen sene şampiyonlar ligi'nde sahaya Eren çıksın diye dua edeceksin deseler inanmazdım. Şu an ediyorum inşallah sakat değildir de oynar diye.

Allah'ım yardım et işimize yarar bir skorla dönelim evimize.

Geri
Üst Alt