ŞL 18/19 D Grubu M:2 | Porto 1-0 Galatasaray | MS | 3 Ekim | beIN Sports

Badou ve Onyekuru'ya para vermedik iyi transferlerdi ama.

Akbaba için ise 4 çok fazlaydı ve onu alarak stoper ve santrafor mevkilerini boş bıraktık.
Evet sıkıntı sattığın kadar al değildi bence. Asıl sıkıntı bizim yönetim bir türlü Emre Akbaba transferini bitiremedi sonra Fener araya girince apar topar 4 mil. € verdiler

Emre gerçekten iyi oyuncu hücumda önemli işler yapıyor skor katkısı veriyor ama o anda ilk önceliğimiz Emre değildi o anda takımda Serdar 'ın yanında oynayacak stoper yoktu Gomis 'in gidişine neredeyse kesin gözüyle bakılıyordu takımın 2. forveti yokken 1. forvetimiz de gitmek üzereydi

Ve yönetimimiz Emre Akbaba 'ya 4 mil. € bonservis verdi ...

İşte vizyonu sadece STSL ile sınırlı olan A.Albayrak tek başına transfer görüşmesi yaparsa daha çoook başımız ağrır bu konuda. Mesela taa yaz aylarından beri forvet bekliyoruz çok iyi bir forvet bekliyor bir çoğumuz böyle Fatih Terim 'in istediği tarzda hücum press yapacak takımı ileri taşıyacak hızlı olacak vs. filan ama A.Albayrak tutup M.Diagne 'ye 4-5 mil. € verecek adım kadar eminim çünkü dünya üzerinde başka takım başka forvet kalmadığı için mecburuz ya Kasımpaşa 'yı zengin etmezsek olmaz. Trezeguet transferinde olmadı Diagne ile zengin edeceğiz Kasımpaşa 'yı adım kadar eminim ...

martin linnes takdir ettiğim profesyonel ve iyi oyuncu ama marianoyu kullanmamak resmen kendi ayağımıza sıkmak demektir
Normalde bu takımın sağ beki Mariano sağ açığı da Feghouli 'dir kağıt üstünde baktığımız da. Ama gerçekten zorlu bir Porto maçına gidiyoruz ilk önceliğimiz Feghouli 'nin oyun aklı değil de Rodrigues 'i veya Onyekuru 'yu oraya koyup sürekli bekini kovalayıp Alex Telles 'in sürekli bindirmelerine önlem almaya çalışmak olmalıyız
Mariano 'nun oyun kuruculuğundan ziyade Linnes 'in mücadelesiyle nispeten defansta daha soğukkanlı olmasıyla Brahimi 'nin etkinliğini kesmek olmalı

Maalesef bu güne kadar deplasmanlarda kaybetmemizin sebebi bu. Ne olursa olsun rakip takım kendi evinde oynadığı için etkili olacaktır oyun içinde biz tutup sanki kendi evimizde rakibi boğarmış gibi stoperlerimizi orta sahaya kadar çıkarıp beklerimizi ileri atarsak tabi ki kaptırdığımız / dönen her top kalemize pozisyon olarak gelecektir

Akhisar-Trabzon karşısına bu oyun anlayışıyla çıktık geçen seneden beri deplasmanları bu oyun aynayışı ile oynuyoruz olmuyor işte. Fatih Terim 'in toplantı da dediği gibi Porto deplasmanında oynadığımızı göze alırsak yenemiyorsak yenilmiycez

Şampiyonlar liginin en önemli kuralı bu ...

Kazanmamız için elimizde geçerli hiçbir veri yok!

Biz su stresten cikmis insanlariz . Dunya olceginde bugunku macin 20 de 1 i bile degil ama yasayan bilir

Aklima geldikce titreme oluyor

Normalde bu takımın sağ beki Mariano sağ açığı da Feghouli 'dir kağıt üstünde baktığımız da. Ama gerçekten zorlu bir Porto maçına gidiyoruz ilk önceliğimiz Feghouli 'nin oyun aklı değil de Rodrigues 'i veya Onyekuru 'yu oraya koyup sürekli bekini kovalayıp Alex Telles 'in sürekli bindirmelerine önlem almaya çalışmak olmalıyız
Mariano 'nun oyun kuruculuğundan ziyade Linnes 'in mücadelesiyle nispeten defansta daha soğukkanlı olmasıyla Brahimi 'nin etkinliğini kesmek olmalı

Maalesef bu güne kadar deplasmanlarda kaybetmemizin sebebi bu. Ne olursa olsun rakip takım kendi evinde oynadığı için etkili olacaktır oyun içinde biz tutup sanki kendi evimizde rakibi boğarmış gibi stoperlerimizi orta sahaya kadar çıkarıp beklerimizi ileri atarsak tabi ki kaptırdığımız / dönen her top kalemize pozisyon olarak gelecektir

Akhisar-Trabzon karşısına bu oyun anlayışıyla çıktık geçen seneden beri deplasmanları bu oyun aynayışı ile oynuyoruz olmuyor işte. Fatih Terim 'in toplantı da dediği gibi Porto deplasmanında oynadığımızı göze alırsak yenemiyorsak yenilmiycez

Şampiyonlar liginin en önemli kuralı bu ...
renktaş bence taraftarlar söz sahibi olmak için sürekli bu olayları komplike etmeye çalışıyor. yok mücadele gücüymüş, bindirmelermiş.

ben geçen maç marianonun en az iki tehlikeli kontrayı kestiğini gördüm mesela.

merak ettigim tek sey,hoca deplasman icin bir taktik gelistirdimi yada yallah paldır küldür saldır gibi birseylemi oynatacak

paldır küldür saldır tarzı biseyle cıkarsak zaten 2.yarıyı izlemeyiz muhtemelen.

renktaş bence taraftarlar söz sahibi olmak için sürekli bu olayları komplike etmeye çalışıyor. yok mücadele gücüymüş, bindirmelermiş.

ben geçen maç marianonun en az iki tehlikeli kontrayı kestiğini gördüm mesela.
Yok reis ben Mariano 'nun defansı kötü filan gibi bişey söylemedim sadece bu maç Aboubakar 'ın da olmadığını hesaba katarsak Brahimi-Telles ikilisinin Porto 'nun hücum gücünün tamamına yakınını oluşturacağını düşündüğüm için bu ikilinin karşısında Linnes-Rodrigues ikilisini görmek isterim

İstersek 10 yiyelim bunun tek suçlusu yönetimdir.Fatih hoca değil. Allah başımızdan eksik etmesin fatih hocayı.

Linnes - Onyekuru ikilisi oynar Mariano ve Feghouli yerine bence diğer taraflar belli

yeneriz kaybederiz bilemem ama Portoya Barcelona muamelesi yapmak ilginç

Telles- Brahimi ikilisinin karşısına Mariano ve Feghouli gibi 2 temposu düşük adamla çıkmak gerçekten dahiyane bir fikir. Linnes- Onyekuru doğru ikili olur o bölgede, Linnes önünde Mariano'da olabilir. Umarım Sinan'ı oynatmak gibi bir sürpriz yapmaz hoca sağda.

Geri
Üst Alt