Enes Dalmış
Ulubatlı Souness
- 29 Mayıs 2015
- 31.801
- 19.406
- 2.193
Evet sıkıntı sattığın kadar al değildi bence. Asıl sıkıntı bizim yönetim bir türlü Emre Akbaba transferini bitiremedi sonra Fener araya girince apar topar 4 mil. € verdilerBadou ve Onyekuru'ya para vermedik iyi transferlerdi ama.
Akbaba için ise 4 çok fazlaydı ve onu alarak stoper ve santrafor mevkilerini boş bıraktık.
Emre gerçekten iyi oyuncu hücumda önemli işler yapıyor skor katkısı veriyor ama o anda ilk önceliğimiz Emre değildi o anda takımda Serdar 'ın yanında oynayacak stoper yoktu Gomis 'in gidişine neredeyse kesin gözüyle bakılıyordu takımın 2. forveti yokken 1. forvetimiz de gitmek üzereydi
Ve yönetimimiz Emre Akbaba 'ya 4 mil. € bonservis verdi ...
İşte vizyonu sadece STSL ile sınırlı olan A.Albayrak tek başına transfer görüşmesi yaparsa daha çoook başımız ağrır bu konuda. Mesela taa yaz aylarından beri forvet bekliyoruz çok iyi bir forvet bekliyor bir çoğumuz böyle Fatih Terim 'in istediği tarzda hücum press yapacak takımı ileri taşıyacak hızlı olacak vs. filan ama A.Albayrak tutup M.Diagne 'ye 4-5 mil. € verecek adım kadar eminim çünkü dünya üzerinde başka takım başka forvet kalmadığı için mecburuz ya Kasımpaşa 'yı zengin etmezsek olmaz. Trezeguet transferinde olmadı Diagne ile zengin edeceğiz Kasımpaşa 'yı adım kadar eminim ...