ŞL 18/19 D Grubu M:2 | Porto 1-0 Galatasaray | MS | 3 Ekim | beIN Sports

İlk yarıdaki oyunu beğendim. Porto da pek iyi değil. Bazı yerleşim hatalarımızı değerlendiremiyorlar.

Fernando mükemmel. Muslera mükemmel. Onyekuru ve Linnes çok iyi. Sinan da bence fena değil.

Sol taraf çok aksadı ama.

Nagatomo'yu soyunma odasinda tokatlamak lazim, bok gibi ilk yari oynadi

Dom6pbrXsAMqjzq.jpg

Emre akbaba nın son vuruş ve bitirici vuruşları daha iyi cl de açık oynayan takımlara karşı iş yapardı
Hangi emre akbaba? Ayakta duramayan mi? Tüm maçlarını izledim emrenin öyle olsaydi öndeydik diyecek bir futbol oynamadi bence.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pozisyonları kurtaran dünyanın en iyi kalecilerinden Casillas.

pozisyon bulmakta zorluk çekeriz diyordum bir de ya
Niye böyle düşündün?? Biz kapanan takimlara karşı köy takimi gibiyiz ama açık oynayan uzerimize gelen takimlara karsi kontra ataklari cok iyi yapacak bir kadro yapisina sahibiz. Ben açıkçası bu mac bol pozisyona gireceğimizi düşünüyordum ve öyle de oluyor.

sadece bencillik yuzunden 3 net gol kacırdık. nekadar guzel gıdıyorsunuz son bölgeye kadar ulan cıkar dısarı neden bu kahraman olma sevdası

ligde de aynı haltı yedı bunlar son mac ondan oncede

Deplasmanda oynanması gereken oyun bu lige de yansitsak şu oyunu devamliligimiz olsa önümüzde duracak rakip yok inşallah kaçan golleri aramaz en kötü beraberlikle döneriz

Güzel oynuyoruz,Sinan Son pozisyon da bencil olmasa iyi olacaktı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çok bencilce harcadık pozisyonları yalnız bu Corona neymiş be

Macin sonunda atamayana atarlar diyecez nasi kacar o kadar pozisyon akil alir gibi degil her topu yerden vurdular masallah

Işte deplasmanda böyle oynayacaksın.

Trabzon ve Akhisar yenilgileri resmen enayilikti.

sent via GSC

Bizim deplasman fobimiz yok bu maçla daha da iyi anladım kapanan takım açamama sorunumuz var.Arenada seyirciyle falan bir şekilde açıyoruz.Porto deplasmanı mı daha zor Akhisar deplasmanı mı?Ama Porto açık oynuyor mecburen bu da işimize geliyor. o nedenle deplasman fobisi falan hikaye

Fernando hatasiz oynuyor

Bu arada sinan'da cok iyi

Nagatomo dökülüyor bizdeki en kötü maçı sanırım.Oraya fernandonun biraz destek çıkması lazım

Geri
Üst Alt