ŞL 18/19 D Grubu M:2 | Porto 1-0 Galatasaray | MS | 3 Ekim | beIN Sports

Hakem şerefsiz bu arada
Militoa mı ne boksa onun bi kartı vardı vermedi

Koşu istatiklerinde önümüzdeler baya

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bunlar rakip kaleciye hiç çalışmıyor mu yav maçtan önce Casillas yerden iyi kaleci işte Sinan yerden vurmasa goldü o pozisyon

Belhanda suana kadar en gereksiz oyuncumuz, Selcuk iyi olsa o oynasin diyecemde ona da guvenemiyorum.

yav bundan 2 sene önce biri bana takimda oyle bir beceriksiz herif olacak ki burak yılmazı arayacağız dese hassktiri çekerdim.
Şu an düştüğümüz durum içler acısı. Neresin örme saçlı karam neredesin

Açikcasi maç öncesi çok karamsar düsünceler içindeydim. Mareganin Bu kadar berbat bir oyuncu oldugunu bilmiyordum. Porto bugün gol Bulamaz. Kontradan bir tane çaksak 3 Puani bile alabiliriz.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Linnes-------Ozan--------Serdar--------Naga
---------Donk---------------Fernando--------
-------------------Ndiaye-------------------
Onyekuru-------------------------------Gary
--------------------Sinan-------------------

seklinde cikalim lig macina.

Emre akbaba nın son vuruş ve bitirici vuruşları daha iyi cl de açık oynayan takımlara karşı iş yapardı

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Son vuruslari iyi ama fizik olarak bayağı kötü durumda idi. Şu an ileri 3lu iyi isler yapti. Yönetim mallik yapmasa düzgün bir forvet alsa 2 atmıştık simdi.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1 aydır bahsettiğim deplasman oyunu bu işte. Hani Casillas değil de başka bir kaleci olsa 2-0 'ı bulmuştuk daha ilk yarıdan

Benim anlamadığım lig maçlarında neden bu deplasman oyununu kullanmıyoruz ? abartmıyorum deplasmanlardaki puan kayıplarının yarısını yapmayız ...

Casillas'ın da saçları ağarmış hala deli gibi savunuyor kaleyi. Bizi mi buldun lan devleşecek

Kaçan gollerde vuruşlar eleştirilebilir ama sadece 1 pozisyonda bencillik var denebilir. Genel oalrak vurulacak pozisyonlardı.

Su oyunu ligde deplasmanlarda oyna yemin ediyorum 15 puan fark ile nisan da sampiyon olursun

sinan hırbı casillasın bel hizasından gecirseydi topu hain ama fena oynamıyor

Sinana sallamayın boşuna kaç tane futbolcu 50 metre depar atıp o vuruşu yapabilir?

Tellesin defansi Hala rezil, Onyekuru manyak etti ilk yarida

Şu maçı kaybedersek Sinan Türkiye'ye gelmesin, Mustafa Cengiz istifa etsin. Ulan bir forvetimiz olsa 0-3 olurdu devre Allah belanızı versin.

Geri
Üst Alt