ŞL 18/19 D Grubu M:2 | Porto 1-0 Galatasaray | MS | 3 Ekim | beIN Sports

David Alaba: "Kuraları Türk arkadaşlarım ile izledik. Hepimiz bizim grubumuza Galatasaray'ın gelmesini istedik ama olmadı. Ben fanatik Galatasaray taraftarı olarak onlara karşı oynamayı hayal ediyorum. Umarım bu diğer kuralarda gerçekleşir."

David Alaba: "Kuraları Türk arkadaşlarım ile izledik. Hepimiz bizim grubumuza Galatasaray'ın gelmesini istedik ama olmadı. Ben fanatik Galatasaray taraftarı olarak onlara karşı oynamayı hayal ediyorum. Umarım bu diğer kuralarda gerçekleşir."
biz istemiyoruz

Yakistiramadim bunu sana Alaba, sen Galatasaray taraftari olarak nasil Bayern ile eslesmemizi istersin.

Yolumuz böyle kesismemeli, sen bir kac seneye bizim takima gel öyle bulusalim.

futobl iste bilemesin hic, bakarsin sansa mansa bi gol atmisiz ve maci almisiz.
bu maci aldikmi zaten turu gectik gibi bi durum olusuyor.
sonra 2 ic saha maci cok rahat gibi ama bu maci almak var iste.
imkansiz degil bu mac bizim kendi ligimizde oynadigimiz deplasman maclarina benzemez gibi.
cünkü konsantre olup asilirlar heralde.

Ulan hırbo Galatasaray'a karşı oynayacağına gel biz de oyna.

İfb maçı evvelinde, İyi olan kazansın lafını edecek derecede bir renktaşımız. Yani Avusturyalı Sinan Bilgin de diyebiliriz

Mac 22 de olmasaydi istanbulda birlikte izleme etkinligi fln yapilabilirdi belki.

Beraberlik cikarmamiz gerekiyor

Bütün planlar beraberlik üzerine kurulmali,Bunu daha önce yaptik yine yapabiliriz

su maci bir bosverelim cuma gecesine kadar. Erzurum maci var!

Geri
Üst Alt