Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
biz istemiyoruzDavid Alaba: "Kuraları Türk arkadaşlarım ile izledik. Hepimiz bizim grubumuza Galatasaray'ın gelmesini istedik ama olmadı. Ben fanatik Galatasaray taraftarı olarak onlara karşı oynamayı hayal ediyorum. Umarım bu diğer kuralarda gerçekleşir."
David Alaba: "Kuraları Türk arkadaşlarım ile izledik. Hepimiz bizim grubumuza Galatasaray'ın gelmesini istedik ama olmadı. Ben fanatik Galatasaray taraftarı olarak onlara karşı oynamayı hayal ediyorum. Umarım bu diğer kuralarda gerçekleşir."
David Alaba: "Kuraları Türk arkadaşlarım ile izledik. Hepimiz bizim grubumuza Galatasaray'ın gelmesini istedik ama olmadı. Ben fanatik Galatasaray taraftarı olarak onlara karşı oynamayı hayal ediyorum. Umarım bu diğer kuralarda gerçekleşir."
maç bitti mi hacı bitsin lütfenbrahimi , marianoyu geçti , tellesin önüne , telles son çizgi , yerden
marega :/
pereira, aboubakarla bir duvar pası , top sekti , aboubakar , muslera
2 oldu
...
via ercan taner
Yakistiramadim bunu sana Alaba, sen Galatasaray taraftari olarak nasil Bayern ile eslesmemizi istersin.
Yolumuz böyle kesismemeli, sen bir kac seneye bizim takima gel öyle bulusalim.
Galatasaray'ın paralarını biraz da Alaba ezsin diyorsun yani.
Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi rakibi Porto'da Cezayirli yıldız Yacine Brahimi, sakatlığı nedeniyle 1 ay sahalardan uzak kalacak. (A Bola) Forza Cimbom on Twitter
Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi rakibi Porto'da Cezayirli yıldız Yacine Brahimi, sakatlığı nedeniyle 1 ay sahalardan uzak kalacak. (A Bola) Forza Cimbom on Twitter