ŞL 18/19 D Grubu M:2 | Porto 1-0 Galatasaray | MS | 3 Ekim | beIN Sports

Porto kadro olarak Galatasaray'dan güçlü ama fark atacak kadar üstünlüğü olduğunu düşünmüyorum. Deplasmandaki kötü sonuçlardan sonra daha kontrollü bir Galatasaray çıkar sahaya. Mariano-Linnes'i sağda beraber oynarken görürsek şaşırmam. 2 golcüleri yok. Akıllı oynarsak ve oyun şansı yanımızda olursa kazanmamız sürpriz olmaz.

MS | Porto 0-1 Galatasaray

57' Serdar Aziz

Auch Porto hatte kein leichtes Wochenede hinter sich: dürftiger Auftritt in der Liga mit dem 1:0 Sieg gegen Tondela. Dazu hat man Aboubakar verloren u.a. mit einem Kreuzbandriss, der ihn für den Rest der Saison fehlen lässt. Erfreulich dagegen, dass Tiquinho Soares früher als erwartet wieder zum Team zurückkehrte. Das Blöde nur: Man hat ihn aufgrund der Ausgangslage nicht für die CL gemeldet. Folglich hat man jetzt für die Sturmspitze als echte Stürmer nur noch Marega und Andre Pereira für die Champions League, was einen das Genick brechen könnte. Erwarte hier nicht allzu viel Durchschlagskraft in vorderster Front..

Portolular (transfermarkt.de den):
Aboubakar Capraz bag kopmasi
Soares düsünüldügünden erken döndü AMA CL kadrosuna yazilmamis (Sakatligi daha uzun sürecek diye düsündüler). Forvet olarak Marega + Andre Pereira var"Sadece"
Önde önemli bir güc beklemiyorlar. Yine de kazanacaklari ve 3 Puanin sahibi olacaklarini düsünüyorlar

Adamlar Forvetlerine güvenmiyorlar. He bu arada: Maxi vs Garry den korkuyorlar. Bir de Onyekuru ve Feghe cok dikkat etmemiz diyorlar. Kontra dan dolayi

Ben Transfermarktda göremedim öyle bisey özelden link atabilirmisin ?

_____________Muslera

Linnes___Maicon___Serdar___Nagatomo

_________Donk____Fernando

Feghouli______Belhanda_____Rodrigues

___________Eren (Onyekuru)

Eren yerine Onyekuru, Feghouli yerine de Mariano ilk 11 başlayabilir.

Yok 3 1 yenildiler dünyanın golünü kaçırdılar o maçta da.

Bu maçta ya biz ya onlar patlıyacak zaten belli.

Erzurum maçı, Akhisar maçı malum.
bjkda mi berabere kaldi bunlar?

Vallahi deplasman yüzünden baya korkuyorum, yoksa böyle cok iyi bir takim degiller. Benfica ciksaydi keske yine de

bjkda mi berabere kaldi bunlar?

Vallahi deplasman yüzünden baya korkuyorum, yoksa böyle cok iyi bir takim degiller. Benfica ciksaydi keske yine de

Porto'da yendiler.

Vodafone da berabere aynen.

Deplasman ama Cl yahu Cl kıytırık lig maçı değil.

Hem şu açıdan düşün yenilsek dahi sorun değil Arena'ya gömeriz bunları ama olur da bu maçı alırsak gruptan lider çıkarız.

Stresli taraf Porto olmalı biz değil bu maçı alamazlarsa işleri zora girer.

Porto'da yendiler.

Vodafone da berabere aynen.

Deplasman ama Cl yahu Cl kıytırık lig maçı değil.

Hem şu açıdan düşün yenilsek dahi sorun değil Arena'ya gömeriz bunları ama olur da bu maçı alırsak gruptan lider çıkarız.

Stresli taraf Porto olmalı biz değil bu maçı alamazlarsa işleri zora girer.
beraberlik bile bize muazzam bir hava katar. Schalke zaten 2 ic maci olacak gibi. Loko biraz stresli olabilir.

Düsün bi

GS 4
Schalke 2
Porto 2
Loko 1

Manyak olur. Ondan sonra zaten GS-S04 evde oynuyoruz. Is orada bile bitebilir

beraberlik bile bize muazzam bir hava katar. Schalke zaten 2 ic maci olacak gibi. Loko biraz stresli olabilir.

Düsün bi

GS 4
Schalke 2
Porto 2
Loko 1

Manyak olur

Grup çok dengeli beraberlik sayısı çok fazla olucak bizim de bundan faydalanıp dışarda 2 beraberlik çıkarmamız lazım.

Düsün bi

GS 4
Schalke 2
Porto 2
Loko 1

Manyak olur. Ondan sonra zaten GS-S04 evde oynuyoruz. Is orada bile bitebilir

3. maçlar sonunda

Gs 7
Porto 3
Schalke 2
Loko 2

Bu iş burda biter