ŞL 18/19 D Grubu M:2 | Porto 1-0 Galatasaray | MS | 3 Ekim | beIN Sports

Galatasaray'ın rakibi Porto son antrenmanda 3 futbolcusundan yoksun çalıştı: Aboubakar, Riechedly Bazoer ve Joao Pedro.
Son lig maçında dizindeki sakatlığı nedeniyle riske edilmeyen sağ bek Maxi Pereira'nın durumunun iyi olduğu açıklandı.
-Futbol arena

Maregayi bjk macinda seyrettim sadece. Berbat oynamisti son tercihlerinin hepsi hataliydi

konuyu yine Islamabad'a cevirmissiniz

Yuksek konsantrasyonlu 1 puana yatan oyunumuzla 1-1'lik beraberlikle donecegimizi dusunuyorum

Bir sekilde beraberlik cikaracagiz bu mactan

Bu sefer hic dedikodu ve ses yok , sanirim tv vermeyecek hakikaten

Herkeste "nasilsa bein alir.." duygusu var ama bu kez olmayacagini saniyorum

Serbayi yollayalim periscope acsin

ub.msji

Yarın maçları veren olmazsa baskı yapılır çarşamba günü alan olur.

Sanmiyorum , iptv ya da linke talim bundan sonra

Avrupa ligi maclari da biraz daha ucuz diye belki alinir ama onu bile sanmiyorum

Reklam alamiyorlar , tum millet "ek ucret odemem" derken , finanse etseler de geri donusu olmayacak bir seyi bein almaz

Trt de uluslar ligi maclarini bile "sadece turkiye maclari" seklinde alabildi , bunca takimin avrupa maclarina para yatirmaz

Dolayisiyla seyredemezsiniz tv den gibi geliyor artik

Sanmiyorum , iptv ya da linke talim bundan sonra

Avrupa ligi maclari da biraz daha ucuz diye belki alinir ama onu bile sanmiyorum

Reklam alamiyorlar , tum millet "ek ucret odemem" derken , finanse etseler de geri donusu olmayacak bir seyi bein almaz

Trt de uluslar ligi maclarini bile "sadece turkiye maclari" seklinde alabildi , bunca takimin avrupa maclarina para yatirmaz

Dolayisiyla seyredemezsiniz tv den gibi geliyor artik

Bir şekilde halledilir.

Ip tv sorun değil mevcut ama burdan gelicek 10 milyon Euro gelir mevcut takım adına kötü olur.

Hiç kimse baskı yapmazsa bile kulüp yapmalı, verecez dedilerse vermeliler yok şöyle böyle kabul edilemez.

Tsl kurdan zaten dünya para kaldırdılar gerekirse ordan verilsin biraz pay.

Galatasaray'ın rakibi Porto son antrenmanda 3 futbolcusundan yoksun çalıştı: Aboubakar, Riechedly Bazoer ve Joao Pedro.
Son lig maçında dizindeki sakatlığı nedeniyle riske edilmeyen sağ bek Maxi Pereira'nın durumunun iyi olduğu açıklandı.
-Futbol arena

Şu Maxi Pereira Sabri'den kötü olan değil mi? ;D

Geri
Üst Alt