ŞL 18/19 D Grubu M:2 | Porto 1-0 Galatasaray | MS | 3 Ekim | beIN Sports

Muslera
Mariano-------Maicon-----Serdar----Nago
Donk
Fernardo Belhanda
Onyekuru Feghouli Rod
En güzeli bu forvetsiz, defansıf kontra atak oynamak. İkinci yarı 70 den sonra hala 0-0 giderse maç ve baskıyı attırısa porto belhanda çıkar linnes girer orta saha daha savaşçi olur.

Eren oynamalı yoksa baskıyı iyice artırırlar feguli kaybolur orda.

Eren oynamalı yoksa baskıyı iyice artırırlar feguli kaybolur orda.
Feg forvet değil, Forvetsiz bir takımın 10 numarası gibi düşün. Elde başka oyuncu yok böyle bir kadro olabilir mi diye tek tek cl de oynayan 4. torba takımlarına baktım vallahi billahi tillahi en mal takımın yönetilen takım bizim hepsinin 2 3 forveti böyle bir gerizekalılığı ancak bu yönetim yapabilir.

Feg forvet değil, Forvetsiz bir takımın 10 numarası gibi düşün. Elde başka oyuncu yok böyle bir kadro olabilir mi diye tek tek cl de oynayan 4. torba takımlarına baktım vallahi billahi tillahi en mal takımın yönetilen takım bizim hepsinin 2 3 forveti böyle bir gerizekalılığı ancak bu yönetim yapabilir.

Bırak Cl'yi dünya üzerinde forvetsiz sezona başlayan takım yok.

Olur mu burada Aşırı derece Terim düşmani olup kendini Galatasaraylı arkadaşlar olduğu için, yenilirse Terim gitsin diyenler, yenince de terim mi kazandırdı diyen pislik karaktersizler var.Onun için şu kadroda Galatasaray yenilirse, Terime yazmam.
Bu kadro çok övülen şenol'da olsa iddia ediyorum en fazla 2 puan alırdı. Adam geldiğinden beri fiko ona hep iyi adamlar aldı

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu kadro çok övülen şenol'da olsa iddia ediyorum en fazla 2 puan alırdı. Adam geldiğinden beri fiko ona hep iyi adamlar aldı

Daha da yükselt bu kadroya gelmezde zidane morunhi gibi dünya çapında hocalar bile başlasa , şuan Galatasaray ilk 5 de değildi.

Seversin sevmezsın bu adam Galatasaray'da başaralı hatta terimi Galatasaray tarihinden sil, Galatasarayın en başarası kalıyor? Fenerden Bjk ne farkı kalıyor bir baksın o arkadaşlar.

_________________Muslera

Linnes______Maicon___Serdar___Nagatomo
(Mariano)
______________Donk_____Fernando

Feghouli_______Belhanda_______Rodrigues
(Onyekuru)
__________________Eren
(Sinan/Muğdat)

Çıkarılacak en iyi kadro bu, parantez içindekiler yedekten sonradan oyuna girebilecek oyuncular..

Daha da yükselt bu kadroya gelmezde zidane morunhi gibi dünya çapında hocalar bile başlasa , şuan Galatasaray ilk 5 de değildi.

Seversin sevmezsın bu adam Galatasaray'da başaralı hatta terimi Galatasaray tarihinden sil, Galatasarayın en başarası kalıyor? Fenerden Bjk ne farkı kalıyor bir baksın o arkadaşlar.
Ya Terim kendini beğenmiş biri olduğu için bazı tipler de sevmiyor yoksa başarısız demek komik. Bazıları bu takım ne biçim oynuyor diyor ya senin forvetinde eren oynuyor ya eren yani . Ben bu yönetimden nefret ediyorum mesela ama gidip mali yönden berbatlar demiyorum gerçi adam satıp satıp almamakla mali yönden ben de yönetirim de neyse. Özetle birini sevme ama gidip de her şeyiyle de yerme . Bu amatör yönetim bu adama istediği kadroyu falan kuramaz ve sevmeyen adamlar da sürekli buradan vurmaya çalışır.

İddaa ediyorum fener de terim gibi bir adam olsa bırak 1 yil başarısızlığı 3 4 yıl şampiyon olamasalar sesini çıkarmazlar, Adama taparlar(burada ne demek istediğim anlaşılmıştır umarım). Adamlar Azize 20 yıl katlandı, son 2 yılında artık gitsin diye sövmeye başladılar.Ali koçla adamlar dibi görüyor, koça tek kelime bir laf. Biz de Terim var, bazı kişiliği bozuklar yenilse de küfür etsek diye hazır bekliyorlar. Bu kadar başarı bende de olsun bende kendimi beğenirim. Morunhio mutavazimi, Zidane 3 yil üst üste cl yi aldı, yönetimle ters düştü verdi istifayi çekti gitti. Başarı Ego'yu getirir. Bu böyledir.

Yayıncı kuruluş olayı çok canımı sıkıyor.

Belhanda kart görür mü?
Yayıncı kuruluş kim olacak?
Deplasman fobimiz geçecek mi?
Forvette orta sahada kim oynayacak?
İlk beraberliğimizi alır miyiz?

Galatasaraylisin diye seni huzurlu zannediyorlar ama senin için yanıyor

Geri
Üst Alt