- 30 Ağustos 2009
- 30.176
- 20.101
- 2.593
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maicon Serdar hattının ilk defa kapalı savunma yapacağı maç geldi bu maç aşırı başarılı olabiliriz çünkü açık alanda yakalanacak oyuncularımız yok kontra atak oyuncularımızla da skora ulaşırsak galibiyet bile çıkar. Tabi burada doğru oyun oynamak önemli açık alanda yakalanırsak cezayı keserler o yüzden yakalanmamak gerekiyor onun harici galibiyet de sürpriz olmayacaktır.
Buna hiç katılamıyorum işte. Sanki iç saha maçlarında muazzam futbol oynuyoruz; bir şekilde galibiyetlerin alınmış olması çoğunuzu yanıltıyor; her zaman öyle şanslı olamayız. En önemli gördüğüm üç futbolcusundan mahrum Göztepe' yi, şu an için ligin en 'zavallı' takımlarından Erzurum' u zar zor yenebildik diye iç sahada oynanan ne idüğü belirsiz futbol hiç kimseyi tatmin etmemeli. Buna farklı kazanılan Alanya-LM maçlarını da dahil ediyorum; o maçlarda bile oyun gitti geldi, şans bize güldü. Skor her şey değildir, oynanan futboldur geleceğe ümitle bakmayı sağlayan ya da sağlayamayan...#BUGÜNGÜNLERDENGALATASARAY #BUGÜNGÜNLERDENDEPLASMANFOBISI![]()
Buna hiç katılamıyorum işte. Sanki iç saha maçlarında muazzam futbol oynuyoruz; bir şekilde galibiyetlerin alınmış olması çoğunuzu yanıltıyor; her zaman öyle şanslı olamayız. En önemli gördüğüm üç futbolcusundan mahrum Göztepe' yi, şu an için ligin en 'zavallı' takımlarından Erzurum' u zar zor yenebildi diye iç sahada oynanan ne idüğü belirsiz futbol hiç kimseyi tatmin etmemeli. Buna farklı kazanılan Alanya-LM maçlarını da dahil ediyorum; o maçlarda bile oyun gitti geldi, şans bize güldü. Skor her şey değildir, oynanan futboldur geleceğe ümitle bakmayı sağlayan ya da sağlayamayan...
kakolu sütleri hazırladık mı
keşke maç saatinde bi garı bulsam
hava soguk.battaniye ve kakolu süt tek çare.amaç buAmacın ne la

Yepyeni bir zafer daha ekle ŞANLI ŞEREFLİ TARIHINE. Allah yardımcımız olsun.Oynadiniz.“Başlarken çok iyi başlıyoruz, hiç riziko yok. Ofsayt taktiği diye bir şey yok. Kadememiz tamam. İleri gittiğimiz zaman da hep beraber topa doğru BAM BAM BAM gidececeğiz ve oynayacağız.”
Uzun zamandır böyle kötü bir animasyon görmedim.
alooooooooooo
Narnia gunluklerinden arakmis. Animasyon iyi amaUzun zamandır böyle kötü bir animasyon görmedim.
Stajyer yaptı herhalde 20 TL bütçe ile.