ŞL 18/19 D Grubu M:2 | Porto 1-0 Galatasaray | MS | 3 Ekim | beIN Sports

evet linnes mi mariano mu, onyekuru mu feghouli mi sağ kanat tam bir muamma

bana sorarsan linnes ve feghouli..

ama ortada belhanda'nın oynayacağı kesin

12 Mayıs 2012 gibi olamaz hiçbirisi..

Tabi ki o da var . Yani son maca sampiyonluk riski ile girilen tum haftalar icin soylenebilir

Kayseri macimiz , goztepe , fb maci , fb trabzon maci da girer listeye , 1994 bursa son maci girer

Bu arada surekli fb ye kufur tezahurati var , yaraticilik sifirin alti

o değil de yakalayacağımız ender bir kaç pozisyonu da daha önce Akhisar maçında yaptığımız gibi acemice, şımarıkça, cömertçe harcamak yerine iyi değerlendirmemiz gerekiyor. böyle maçlarda eline çok fazla fırsat geçmez. buldu mu atacaksın. o yüzden son paslar ve son vuruşlar çok ama çok önemli. bu kısımda yüksek konsantrasyonla oynamalıyız..

12 Mayıs 2012 gibi olamaz hiçbirisi..
Kesinlikle katılıyorum Göztepe maçında beraberlikten dolayı çok fazla stres yapmamıştık ama galibiyet gerekseydi mutlaka ciddi stres yapılırdı.

Kadıköy'deki final maçında o gün rakip tribünlerde 70 bin kişi vardı ve bir de kadıköy'de zaten galip gelemiyorduk üzerimizdeki baskı ciddi anlamda fazla olacaktı. Rakip 10 kişi kaldıktan sonra bu iş bitti derken Ujfalusi atılmış son 5 dakika rakibin kalecisi bile bizim ceza sahası içinde hava topu kovalıyordu. Son maç 1 şampiyonluk için mücadele eden 2 takımın mücadelesi hiçbir zaman böylesi bir aksiyon kolay kolay bir daha denk gelmeyecektir. O maçta her duran top, her korner'de her şutta insanın içi eriyordu :D

hiç beklenmedik bir şekilde şapkadan tavşan çıkartacak yaratıcı bir oyuncuya ihtiyacımız var feghouli, rodrigues, onyekuru bu tarzda oyuncular.

Son 5 saat 50 dakika. Heyecan had safhada. Yensek de yenilsek de o kadar mühim değil. Böyle maçların mutluluğu bir ayrı oluyor. Önemli olan güzel oyun. Göze hoş gelen, keyif veren, heyecan veren bir oyun oynadıktan sonra kaybetsek de sorun değil canları sağ olsun. Yeter ki kora kor başa baş bir mücadele örneği göstersinler. Böyle olurlarsa zaten ben en kötü 1 puan alırız diyorum.

Trabzon ve Akhisar deplasmanlarındaki gibi silik bir oyun kabul edilemez.

hiç beklenmedik bir şekilde şapkadan tavşan çıkartacak yaratıcı bir oyuncuya ihtiyacımız var feghouli, rodrigues, onyekuru bu tarzda oyuncular.

Son 5 saat 50 dakika. Heyecan had safhada. Yensek de yenilsek de o kadar mühim değil. Böyle maçların mutluluğu bir ayrı oluyor. Önemli olan güzel oyun. Göze hoş gelen, keyif veren, heyecan veren bir oyun oynadıktan sonra kaybetsek de sorun değil canları sağ olsun. Yeter ki kora kor başa baş bir mücadele örneği göstersinler. Böyle olurlarsa zaten ben en kötü 1 puan alırız diyorum.

Trabzon ve Akhisar deplasmanlarındaki gibi silik bir oyun kabul edilemez.

Geçen sene bunu cenk yapmıştı. Porto Beşiktaş'ı rezil rusva ederken orta sahadan bir vurdu, kova casillas içeri aldı maç bitti.

Bizde öyle sürpriz şut çekecek kim var? Ben olsam orta saha oyuncularına şut antrenmanı yaptırdım bol bol.

Geçen sene bunu cenk yapmıştı. Porto Beşiktaş'ı rezil rusva ederken orta sahadan bir vurdu, kova casillas içeri aldı maç bitti.

Bizde öyle sürpriz şut çekecek kim var? Ben olsam orta saha oyuncularına şut antrenmanı yaptırdım bol bol.

Rodrigues'in beklenmedik şutları var tam 90'a isabet eden, bir iki kez Feghouli de atmıştı, ilk oyuna girdiği Bursa maçında uzaktan ve evimizde Trabzonu 2-1 yendiğimiz maçtaki ilk golü ceza sahası içinden attığı.

Başka yok maalesef ne Belhanda, ne de diğerleri diğerleri uzaktan iyi şut çeken oyuncular değil hiç biri.

Rodrigues'in beklenmedik şutları var tam 90'a isabet eden, bir iki kez Feghouli de atmıştı, ilk oyuna girdiği Bursa maçında uzaktan ve evimizde Trabzonu 2-1 yendiğimiz maçtaki ilk golü ceza sahası içinden attığı.

Başka yok maalesef ne Belhanda, ne de diğerleri diğerleri uzaktan iyi şut çeken oyuncular değil hiç biri.

Geçen sene Beşiktaş'ın oynadığı maçların özetini seyrettim. Bu kadar bal olamaz.

Rakipleri direkleri dövüyor, forvetler kaleciyle karşı karşıya dağlara taşlara vuruyor. Beşiktaş 4 kere geliyor ikisi gol oluyor. Bitirici oyuncu çok önemli. Bizde Garry var umarım iyi maç çıkarır bugün.

Oyundan ziyade şans da yanımızda olur umarım.

Geçen sene Beşiktaş'ın oynadığı maçların özetini seyrettim. Bu kadar bal olamaz.

Rakipleri direkleri dövüyor, forvetler kaleciyle karşı karşıya dağlara taşlara vuruyor. Beşiktaş 4 kere geliyor ikisi gol oluyor. Bitirici oyuncu çok önemli. Bizde Garry var umarım iyi maç çıkarır bugün.

Özellikle Leipzig maçları kalenin dibine gelip dağlara taşlara atıyolardı, bize gelince en sakar topçu şut çekiyor birinin götüne çarpıyor gol oluyor öyle şans var bizde de.

Bitirici oyuncu derken gözler Gomis'i arıyor. Adam ceza sahası içerisinde tek vuruş ustasıydı. 90 dakika sahada görünmese bile topa bir dokunuşuyla gol atıyordu. Keşke satmasaydık. Eskilerden de Jardel geldi aklıma bu tarz oyuncu olarak.

Geri
Üst Alt