ŞL 18/19 D Grubu M:2 | Porto 1-0 Galatasaray | MS | 3 Ekim | beIN Sports

Toplarlar
Biz münihin en kötü takımından fark yeriz
Şaka yapmıyorum cok kırılgan bi takım bu araplar brezilyalılar filan les kadro
Psg, Barça, City falan fark atar ama dün Bayern Ajax maçını izledim. Ajax, deplasmanda Bayern'i ezdi. Bayern hala kanatlarında Ribery ve Robben'i oynatıyor eski havası kalmamış, Ajax'ın genç futbolcuları Bayern'e nefes aldırmadı galibiyeti kaçırdı.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sinan 100 kelimeden olusan türkcesiyle nasıl sıcıp sıvanır örnegini veriyor.

sinan hadi yokluktan oynayalım mecburuz ama o garry denen gotu kalkmis herifi bir dahaki macta kesmeyen hocayim diye gezmesin.
Defansa bir kere yardıma gelmez mi bir herif ne ileride ne geride var ne bokuma oyuna çıktın o halde. Yunus falan gecmek lazim bu işleri mac 80de 3-0 olur alirsin oyuna heyecanini yensin diye ama kritik fakikada mariano varken gidip yunus alinmaz.

Adama basketbol tabiri ile double team yaptilar seyretmedin mi ?

Bizim ennetkili hucum silahimiz.

gomis olsaydi stoperler gomise odaklanacakti garry onyekuru daha bos alan bulacakti. Artik takimda tehlike bi rodrigez onu da kitliyor herkes

Maç 0-0 giderken o kadar gol pozisyonuna girerken tek bir yorum yapmayan ancak gol yediğimiz an hocaya sallayan kuşlara sesleniyorum.11.haftaya az kaldı.Görüşeceğiz

İçerdeyse taraftar muhteşem taktikleriyle alır maçı, sorun yok.

6 tane net pozizyonda atamadık olacak işte değil.5 0 yenilsek bu kadar kahrolmazdım.

Porto da hicbirsey yok dümdüz ederiz içerde bunları yediğimiz gol gerçekten skandal keşke kendi kalemize falan atsaydik bu kadar sinirlenmezdim...

hala bi hülyalar....takım iyi oynamış ama salakça bi golle kaybetmiş.hala içerdeki maçlardan ümitsiz olan var.Allah akıl fikir versin arkadaşlar.porto ve shalke bişey oynamadan kazandı bugun.lokomotivi ilkyarı izleyen olmamış belliki.porto ve shalkeyi burda yeneriz.bu takım onca eksikle,forvetsizz böyle oynuyor ise belhandaya ragmen kıcı kalkan rodrgiuese ragmen böyleyse bu takım gruptan cıkar.

Kusura bakmayin rodrigueze kici kalkiyo demek en hafif tabiri ike insafsizlik.

Adama mac boyu double team yaptilar.

Ben bu gruptan çıkacağımızı düşünüyorum ama 3 bie olsak mutlu olurum kendi adima. Devrr arasi nokta takviyeler yaparsak avrupa liginde final hayal olmaz.

ya elenelim ya cıkalım uefa filan büyük sacmalık bizi cok yorar bizim önceligimiz lig olmalı

ŞU ADAMI KADROYA ALMAYIN ARTIK
DonPKjnW0AEuzbr.jpg

Acikcasi lokomotiv macinda baya sansliydik , asla 3-0 lik mac degildi

Oradaki sans burada tam tersine dondu , bu da maglubiyetlik mac degildi

Yalniz su hakem tam bir facia, serefsizlik yapti mac boyunca.

kahpe portekizli bebeler yerlerde surundu, ingiliz hakem herseye faul verdi.

Stoperde oyniyan militao pici kirmizi karti hak etti, en az 3 tane sari kart almaliydi.

hoca belhandanın oyununu begeniyor hadi onu gectim karakterinide begeniyor yahu

bazen diyorum terimmi bu ?

Geri
Üst Alt