ŞL 18/19 D Grubu M:2 | Porto 1-0 Galatasaray | MS | 3 Ekim | beIN Sports

Her şey net, bariz ortada. Göz göre göre yapıldığı için insan üzülüyor ya. Şu sakatlıklar oldu, hakemler oldurmadı, basın bize karşıydı vs bahane de üretemezsin bu duruma.

Akhisar, Erzurum, Porto. 3 maç. Girdiğimiz gol pozisyonu en az 15 tir. Attığımız gol 1. Verdiğimiz gol pozisyonu 5-6'dır. Yediğimiz gol 4.

Sezon öncesi kamplarında da bilinen ve görülen bir durum vardı. Denayer ve Gomis'in gidişiyle golcü ve savunmacı eksikliği. Yüzyıllık tarihi olan ligde gelmiş geçmiş en çok gol atan yabancı oyuncu takımından ayrılıyor. Yerini dolduramıyorsun. Doldurmayı bırak sayısal eksikliği de yok sayıyorsun. Denayer'le sözleşme bitmişken yerine oyuncu almadan Maicon'u son dakika göndermeye çalışıyorsun. Bu şekilde sezona başlarsan illa patlak vereceksin. Kaliteyi geçtim sayısal olarak eksik başlamışsın 3 kulvarda yarışacağın sezona

Bence grubun kadro olarak en guclu takimi S04 ve porto deplasmanda 1 puan aldi adamlardan.
Gruptan opsek cikamayiz artik. Porto Loko dan 4 puan alsa 8 olacaklar. Biz S04 den tas catlasa 1 hadi bilemedin 2 puan aliriz.
Porto 8
S04 6
Gs 5
Loko 1 olur

Evde Portoyu yener 8 yapariz gider deplasmanda Lokoya yeniliriz ve 8 puan ile 3. Oluruz
Bu mesaja yorum yapmayacağım.Şalke bildiğin dümdüz,bomboş bir takım.Naldo dışında elle tutulacak tek bir adamları bile yok.Bildiğin fenerin Alman şubesi.Dün bedavadan 3 puan almaları en iyi kadro oldukları anlamına da gelmiyor.Yenilmeleri kötü olurdu.Hocayı kovarlardı 1-2 maç daha kaybetseydi.Şimdi böyle gelsinler bakalım

Bu mesaja yorum yapmayacağım.Şalke bildiğin dümdüz,bomboş bir takım.Naldo dışında elle tutulacak tek bir adamları bile yok.Bildiğin fenerin Alman şubesi.Dün bedavadan 3 puan almaları en iyi kadro oldukları anlamına da gelmiyor.Yenilmeleri kötü olurdu.Hocayı kovarlardı 1-2 maç daha kaybetseydi.Şimdi böyle gelsinler bakalım
InsaAllah ama hic sanmiyorum. Toparlayacaktir S04 ama InsaAllah bizim maclara denk gelmez

InsaAllah ama hic sanmiyorum. Toparlayacaktir S04 ama InsaAllah bizim maclara denk gelmez
Şalkeyi dün izledik.2 pozisyonu bile yoktur toplasan.Gerçekten bana feneri andırıyor.Fark yaratacak bir tane bile adam yok takımda.Naldoyla Konoplyankayı çıkart bundesliga 2 takımı seviyesinde takım.Embolo var kadrolarında milli takım oyuncusu ama adam resmen bitik.Naldo bizim maçlarda şov yapmazsa defansta 4 puan minimum şalkeden garanti

D9814FEA-1281-42A0-B6F1-92528D6C84C4.webp

8B3B1EC0-957B-487D-B820-745E150F05EA.webp

Bence grubun kadro olarak en guclu takimi S04 ve porto deplasmanda 1 puan aldi adamlardan.
Gruptan opsek cikamayiz artik. Porto Loko dan 4 puan alsa 8 olacaklar. Biz S04 den tas catlasa 1 hadi bilemedin 2 puan aliriz.
Porto 8
S04 6
Gs 5
Loko 1 olur

Evde Portoyu yener 8 yapariz gider deplasmanda Lokoya yeniliriz ve 8 puan ile 3. Oluruz
Galatasaray ve porto çıkacaktır gruptan. Boş hesap olmuş kusura bakma

ONEPLUS A5000 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Portekizdeki porto schalke maci buyuk ihtimalle bizim durumu da belli edecek

Is oraya gidiyor , eger porto schalkeyi yener ise

Fakat schalke de lokomotiv i yenerse iceride , isimiz oldukca zorlasir

O yuzden o macin berabere ya da schalke galibiyeti ile bitmesini isteriz

Portekizdeki porto schalke maci buyuk ihtimalle bizim durumu da belli edecek

Is oraya gidiyor , eger porto schalkeyi yener ise

Fakat schalke de lokomotiv i yenerse iceride , isimiz oldukca zorlasir

O yuzden o macin berabere ya da schalke galibiyeti ile bitmesini isteriz

Loko bence devre dışı değil hele maddi olarak rakam böyle artmışken aman salalım demez bizi de Porto'yu da zorlar kendi sahasında.

Dışarda ne yapar bilemem ama iç saha da banko zorlar şalke dün şansa bala aldı maçı.

Telles ve Cengiz haftanin ilk 11'ine secilmisler.

Doqh3uhX4AAO_2W.jpg

Dostum portoyu portoda anca biz yeneriz lafi sacmalik ama adamlar son seruvende 3 deplasman galibiyetini vura vura aldilar

Portoya handikap yaptilar , monacoya geriye dusup cevirdiler , gule oynaya gidip leipzig i tatil macinda yendiler

Bizim geriye dogru son 3 CL deplasman galibiyetimizi bulmaya calissak herhalde 6-7 sene onceye gitmek lazim , braga-cluj-schalke dir sanirim

Su an konusmalarinda bir isabetsizlik goremiyorum acikcasi

Sonuca bakarsan dogru. Ama sonuc her zaman dogru netice vermez. Ben Beşiktaş'ın iki Leipzig ve deplasmandaki porto macini cok iyi hatırlıyorum. Kesinlikle milletin abarttigi kadar iyi oynamadilar. Monaco dedigin takim nerdeyse 1 yıldır kimseyi yenemiyor. Tamam biz cok iyi degiliz de abartmayin abi su besiktasi ya. Sonra adamlar kendilerine barca deyince dalga geciyoruz ama yazılanlara bakinca adamlar demekte hakli gibi

3 uncu hafta bizim iceride portonun ise deplasmanda olmasi guzel

Cunku porto iceride yense idi artik 0 puandaki lokomotiv amacsizlasabilirdi

Simdi dediginiz gibi onlar da tutunma macina cikacaklar

Schalkeyi yenip 6 yapabilirsek

Gs 6
Porto 5
Schalke 4
Loko 1

Gibi bir durum olusabilir

Gs 6
Porto 5
Schalke 4
Loko 1

Loko olur da Porto'yu yenerse grubu tam karıştırır.

Bu sefer beraberlik değil direkt galibiyet bekliyecem Loko'dan , Porto içerde kolay kolay puan bırakmaz dışarda puan almaması lazım.

Gs 6
Porto 5
Schalke 4
Loko 1

ve deplasmanda Schalke'ye yenilmememiz gerek en kötü 1 puan.

Geri
Üst Alt