- 29 Haziran 2015
- 34.736
- 28.299
- 2.083
takımda şut çekecek,son vurusları iyi tek kişi yunus,o da şans bulamıyo
Yunus'u unut milli aradan önce forma göremez artık o.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
takımda şut çekecek,son vurusları iyi tek kişi yunus,o da şans bulamıyo
o da GALATASARAY'IN şansızlıgı.forma şansı bulması geciktikçe takım sorun yaşar.yoksa banane yunustan,iyi şeylere kurşun sıkmak bu takımın özünde var.ne kadar kazma ne kadar ugursuz var sahada,izleyip dursun işte taraftar.Yunus'u unut milli aradan önce forma göremez artık o.
o da GALATASARAY'IN şansızlıgı.forma şansı bulması geciktikçe takım sorun yaşar.yoksa banane yunustan,iyi şeylere kurşun sıkmak bu takımın özünde var.ne kadar kazma ne kadar ugursuz var sahada,izleyip dursun işte taraftar
ozan ıslıklanmadı hatırladıgım kadarıyla.o kadar gerizekalı değildir taraftar.ama ömer bayram yuhlandı.hoca da buna kızdı.Ozan'ı bile ıslıklayan var taraftar gayet memnun bence.
1,5 yıldır rezil oynayan Belhanda'ya tek tük tepki olur 18 yaşındaki Ozan'a 1 yanlış yapsın hemen tepki olur sonra neden altyapıdan topçu çıkmıyor diye ağlarlar bir de.
ozan ıslıklanmadı hatırladıgım kadarıyla.o kadar gerizekalı değildir taraftar.ama ömer bayram yuhlandı.hoca da buna kızdı.
feghouli,onyekuru,emre akbaba sakat.ama 90 dakika hep ereni ve sinanı izleyecegiz.bunlara bişey de olmayacak.iyiymiş.oyuncu değişikliği de yapmayız senin dediğin gibi olursa.biraz saçma oluyo.
belhanda-sinan-rodrigues var hücumda sadece şu an.oyuna giren ilk kişi yunus olur hidayetcim,milli takım arasını unut.muhtaç kaldık yunusa.yedekte selcuk,celil ve yunus var oyuna girebilcek şu an.fernando da sakat.ki selcuk,fernando,celil ortasaha.hücum değil.mugdat zaten sans bulamıyo.zaten eren de cortlarsa yunus ilk 11e girer.
Muthis bir haber cunku muhtesem bir kaleci kendisi.@[B]buzzspor[/B] 10 dk.10 dakika önce
Sakatlanan Schalke kalecisi Ralf Fahrmann, Galatasaray maçında forma giymeyecek.
Sky ozel istihbarat: Ralle oynamayacak!
İki takikin en onemli iki oyuncusu yok (Fernando+Ralle)
Stambouli ve Ozipka da emin degilim. Kahvalti dan sonra bakim. Bu ikili de oynamazsa cok iyi olur(aezon basi sakattilar)Yok mu başka eksik bunların Cl listesine yazmadığı önemli topçu var mı?

sen de sürekli aynı sacmalıgı öne sürüyosun.beni baya sıkıyor ve kızdırıyosun yusuf.durum degerlendirmesi yapıyoruz.sürekli aynı seylerle gelme bana.yok aglıyosun falan ne saçmalıyosun ya : )ne zaman aglamısım puan kaybından sonra.sürekli fatih hocayı destekleyen mesajlar,olumlamalar yapıyorum.takım kötü oynuyor diyenlere ,pozisyona az giriyoruz diyenlere bile kaç kere cevap verdim.1 puan iyidir dedim maçtan sonra .ya yanlıs takip ediyosun ya da kızdırmak için ugrasıyosun ama yapma yeter.Oyle boyle degil baya bayiyorsun yav.
Her puan kaybindan sonra senin bu aglak mesajlarini okumak zorunda miyiz
Abartiyorsun abartma
@Hidayet Sarıdağ
Teuchert
Stambouli
Oczipka
sakatlar. Stambouli+ Oczipka gecen sezon bunlari baya diri tutmuslardi.
Stambouli kadroya yazilmis, oczipka yazilmamis
Diese Spieler hat der FC Schalke 04 für die Champions League nominiert | Schalke 04
Bunlar bence böyle oynarlar bize karsi:
----------------------------Nübel--------------------------------
Oczipka-----------Sane------------Naldo-----------------Mendyl
------------------------Rudy---Bentaleb-------------------------
Embolo--------------------Harit---------------------------Kono
-----------------------------Burgstaller--------------------------
Kono dün oynamadi. Daha cok fizik gücü + Korner + Duran toplar ile oynayacaklar. Sane, Naldo,Embolo,Burgstaller hava'da cok güclüler