ŞL 18/19 D Grubu M:3 | Galatasaray 0-0 Schalke 04 | MS | 24 Ekim | beIN Sports

Acaba Onyekuru iyileşmez mi maça kadar ? en azından bir 15-20 dakika forma bulamaz mı ?

Bunları uzaktan avlamak lazım stoperleri 2 kule Eren'i duman ederler.

Linnes kesinlikle oynamalı bunlara karşı dişe diş kora kor mücadele şart.
Kono yu pek begenmiyorum Schalke'da. Ama Mariano oynarsa gg.

Bir de arkadan sadece Sinan adam akilli vurabiliyor bizde. Keske sakatimiz olmayip söyle oynayabilsek

-----------------------------Nando-----------------------------
Linnes------------Maicon--------------Serdar--------------Nagatomo
---------------------Fernando------Donk---------------------
Sinan----------------------Ndiaye------------------------Garry
----------------------------Eren--------------------------------

Hava savasi olurdu.

linnes önünde mariano iyi olurdu sanki..marianonun defansına güvenmediğim için şu an,önde çalım yetenegini,o çok sevdiğimiz zekasını,aklını konusturabilir.

Sane'nin kornerde Maicon'un üzerinden topu kafayla ağlara gönderdikten sonra Muslera'nın çaresiz bakışlarını görüyorum.

Kraldiaye Loko maçında ki gibi parçalamalı yoksa duman ederler ileriye çıkamayız

Kimle çıkacağız acaba maça çok merak ediyorum. Herkes sakat lan. Söylenenlere göre donk,fernando, selçuk yok. Elde tek sağlam ortasaha ndiaye var. Adamlar madara eder lan bizi. Stoper de ha keza öyle. Bu takıma devre arası 3 oyuncu şart

Donk sezonu kapatmış.yedekte otururken bacağına darbe almis?iyki oyuna girmedi ve oynamadi

Kimle çıkacağız acaba maça çok merak ediyorum. Herkes sakat lan. Söylenenlere göre donk,fernando, selçuk yok. Elde tek sağlam ortasaha ndiaye var. Adamlar madara eder lan bizi. Stoper de ha keza öyle. Bu takıma devre arası 3 oyuncu şart
Twitter hesapları bol keseden salliyo.antrenman raporunda donkla ilgili bisey yoktu.digerleri konusunda da bilgi yok.ilk 11de olanlar yenilenme çalışması yapmis

Fernando... Fegholi... Onyekuru... Emre ve belki serdar yok.

Takımda futbolcu kalmadı yahu.

Schalke maçını boş ver orası zaten bu sezonun bonosu da lig içinde kadro inanılmaz dar bir hal almış durumunda.

Zaten kadroda eksik yetersiz bölge elemanları vardı bide bu sakatlık belası çıktı başımıza.

Fernando... Fegholi... Onyekuru... Emre ve belki serdar yok.

Takımda futbolcu kalmadı yahu.

Schalke maçını boş ver orası zaten bu sezonun bonosu da lig içinde kadro inanılmaz dar bir hal almış durumunda.

Zaten kadroda eksik yetersiz bölge elemanları vardı bide bu sakatlık belası çıktı başımıza.
antrenman raporunu bekleyelim,net bişey yok.sakin olalım

donk sakat değildiki.onu bikaç ergen twitter hesabı yazmış

O zaman söyle birsey olur
Muslera
Linnes Ozan/Maicon Serdar Japon
Donk Ndiaye
Belhanda
Sinan Eren Garry

Ali Naciye göre serdar hariç fegholi ve Fernando en az 3hafta yokmuş.

Bu aralar floryaya en yakın muhabir kendisi olduğu için bu tür haberi doğru olabilir
işin içinde ali naci varsa yalan da coktur.ama feghouli 2 hafta olmayabilir gercekten.fiziki durumu ortada.fernandoyu sanmıyorum.heleki bütün futbolculara ali nacinin aynı süreyi söylemesi yalan ihtimalini artırıyor

Geri
Üst Alt