Enes Dalmış
Ulubatlı Souness
- 29 Mayıs 2015
- 31.801
- 19.406
- 2.193
Acaba Onyekuru iyileşmez mi maça kadar ? en azından bir 15-20 dakika forma bulamaz mı ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kono yu pek begenmiyorum Schalke'da. Ama Mariano oynarsa gg.Bunları uzaktan avlamak lazım stoperleri 2 kule Eren'i duman ederler.
Linnes kesinlikle oynamalı bunlara karşı dişe diş kora kor mücadele şart.
4-6 hafta sakat diyorlar. fb macina önemli olurdu. haki felc ederdiAcaba Onyekuru iyileşmez mi maça kadar ? en azından bir 15-20 dakika forma bulamaz mı ?
hiçbirinin durumu için açıklama yapılmadı.herkes bol keseden sallıyo medyada.serdar ve fernando yetişir diye düşünüyorumAcaba Onyekuru iyileşmez mi maça kadar ? en azından bir 15-20 dakika forma bulamaz mı ?
yooo resmi site bir süre onyekuru saha'da olmayacak yazdihiçbirinin durumu için açıklama yapılmadı.herkes bol keseden sallıyo medyada.serdar ve fernando yetişir diye düşünüyorum
zamanı belli mi?değil.bi süre ama ne kadar ?2 hafta mı 3 hafta mı bilmiyoruzyooo resmi site bir süre onyekuru saha'da olmayacak yazdi
Bu ne böyle arkadaş sahaya çıkarabilecek 11 tane futbolcu bulabiliriz inşallah ...4-6 hafta sakat diyorlar. fb macina önemli olurdu. haki felc ederdi
Twitter hesapları bol keseden salliyo.antrenman raporunda donkla ilgili bisey yoktu.digerleri konusunda da bilgi yok.ilk 11de olanlar yenilenme çalışması yapmisKimle çıkacağız acaba maça çok merak ediyorum. Herkes sakat lan. Söylenenlere göre donk,fernando, selçuk yok. Elde tek sağlam ortasaha ndiaye var. Adamlar madara eder lan bizi. Stoper de ha keza öyle. Bu takıma devre arası 3 oyuncu şart
antrenman raporunu bekleyelim,net bişey yok.sakin olalımFernando... Fegholi... Onyekuru... Emre ve belki serdar yok.
Takımda futbolcu kalmadı yahu.
Schalke maçını boş ver orası zaten bu sezonun bonosu da lig içinde kadro inanılmaz dar bir hal almış durumunda.
Zaten kadroda eksik yetersiz bölge elemanları vardı bide bu sakatlık belası çıktı başımıza.
Ali Naciye göre serdar hariç fegholi ve Fernando en az 3hafta yokmuş.antrenman raporunu bekleyelim,net bişey yok.sakin olalım
işin içinde ali naci varsa yalan da coktur.ama feghouli 2 hafta olmayabilir gercekten.fiziki durumu ortada.fernandoyu sanmıyorum.heleki bütün futbolculara ali nacinin aynı süreyi söylemesi yalan ihtimalini artırıyorAli Naciye göre serdar hariç fegholi ve Fernando en az 3hafta yokmuş.
Bu aralar floryaya en yakın muhabir kendisi olduğu için bu tür haberi doğru olabilir