ŞL 18/19 D Grubu M:3 | Galatasaray 0-0 Schalke 04 | MS | 24 Ekim | beIN Sports

Karma etkisine güveniyorum Sergen

Bunlar o Drogba olayının acısını o sene güzelce bir çekmişlerdi

Bizi çekemeyen diğer bir hayin Milan'ın durumu da ortada
Milan dedik baş şikeci juveye karşı ve de döndürmeyin şevşenkoyu dan dolayı bağrımıza bastık Watan Hayini çıktı iyi mi

Bizim en büyük gücümüz taraftarımızdır taraftar eğer ki maça odaklanırsa takımda buna karşılıksız kalamıyor yarın 50 bin kişinin uğultusu rakibin üstüne çökerken takım Schalke kendine gelene kadar parçalar Schalke maçın sonunda ne olduğunu bile anlayamaz :D

Schalke zaten alışık yenilmeye 1 2 fazla olsa etkilemez onları.

Biz öyle değiliz :asd:

Karma etkisine güveniyorum Sergen

Bunlar o Drogba olayının acısını o sene güzelce bir çekmişlerdi

Bizi çekemeyen diğer bir hayin Milan'ın durumu da ortada
baba oguzhan ceyhan hoca bu işin kralıdır.şimdi herkes astroloji para kazandırıyo diye atılyo bu işe ama ciddi zeka ve matematik gerektiren bi iştir...ve herkese ders vermezler.özel biri olman lazım.ama şunu diyeyim karmaya ben de inanıyorum.ya da karma astrolojiye diyelim.geçmişte yaptıklarının bedelini ödüyosun

fatih hocanın uefa kupasını kaldırdıgı sene aldıgı etkilere bi bakayım,benzer etkiler var mı önümüzdeki senelerde

Bursa maçındaki rezil oyun için affettirmek ister topçular o yüzden rahatım ben de.
O maç tribünler hınca hınç dolu değildi dolu olsa takımda ciddiye alırdı ama bu maç hem CL hem de stad ağzına kadar dolu olacak maça rahat çıksak bile bizimkiler direk moda girecek :D

O maç tribünler hınca hınç dolu değildi dolu olsa takımda ciddiye alırdı ama bu maç hem CL hem de stad ağzına kadar dolu olacak maça rahat çıksak bile bizimkiler direk moda girecek :D

Takım kötüydü ya taraftar da düşüyor bir yerden sonra.

Ha yine alabilirdik Ömer boş kaleye atsa mesela ama olmayınca olmuyor.

Bu macin olmazsa olmazi KRAL Linnes'dir.

Mariano su haliyle ilk 11 oynamayi birak yedek kulübesinde yer almayi bile hak etmiyor.

Bol bol şut çekmeliyiz bu kaleciye , durucağı yeri bile bilmiyor daha.

Evet Fährmann o iki golü de yemezdi bence. Ama öte yandan da iste sorun da burada bizim takimda sut ceken adam yok.

Valla katılıyorum ama Belhanda dışında hepsi vursun işte kaleyi görünce yapacak bir şey yok.

Bende isterdim Poldi , Şino gibi biri olsun takımda ama yok kazmaları doldurdu Dursun ve kel ordusu , hayır yani araya 1 tane düzgün adam al bari hepsi düz.

Badou'nun sürpriz şutları var, bir tane yazar mı karaoğlanım? :(

sanırım 2001-2002deki kadro olsa rahat olurduk şu an.

perez-----ergun-------flerquin-----hasan şaş

------ --------sergen yalçın-------------

----------------ümit karan-------------------

:rolleyes:

Geri
Üst Alt