ŞL 18/19 D Grubu M:3 | Galatasaray 0-0 Schalke 04 | MS | 24 Ekim | beIN Sports

@Ege Can Erbay renkdasimiza ithafen Schalke forumlarindan bir kac yorum paylasiyorum, önemsiz olan yerleri kirptim. Ek olarak ne dandik forumlari varmis yav kimse yazmiyor etmiyor. Zar zor buraya tasiyabilecegim bir kac mesaj buldum.

• Galatasaray sakatliklardan dolayi neredeyse takimin yarisini degistirecegine ve oyuncularinin yerlerini dolduramayacagina göre en azindan bir beraberlik ümit ediyorum.
  • Oyuncularimizdan biri kaleye isabetli bir sut cekebilirse 1:0 kazaniriz, yoksa 0-0 biter. (Kötü durumlarni vurguluyor)
  • Bundesliga da 8 macta 5 atilan/11 yenilen gol. Özgüven nereden gelsin ki? Bu yüzden 0-0'lik bir skor basaridir.
  • Carsamba günü sadece rakibin oyununu bozmak önemli olabilir. Gala öne gecerse muhtemelen yerin dibine gireriz. Taraftarlarin destegi ile stad yikilacaktir büyük ihtimal. Öne gecmek acayip önemli olur bizim icin.
  • Bana kalirsa Galatasaray'a karsi iki tane deplasmana cikacagiz bu grupta

Yaptiklari az yorumlar bayagi negatif yönde olsa da forumda "mac skoru" diye actiklari konuda neredeyse hepsi Schalke galibiyeti yazmis :D

Teşekkürler çeviri için hocam :) Umuyorum Bundesliga'ya önem verip Cl'yi biraz salarlar artık. :/

Çok kötü bir darboğaza düştük şuanda.Sinan berbat ötesi oynuyor.Kanatta iyice kaybolabilir yarın.Serdarın olmamasıda inanılmaz ritm bozacak savunmada.Maicon ve Ozan ağır kalacak.Belhanda zaten leş.Garry toparlamıştır inş yoksa mıctık.

Gomis yavsaklik yapmasaydi herhalde 2 macta 6 puanimiz olurdu.

Katılmıyorum buna.Porto maçındaki pozisyonlarımızın hepsi hızlı toplarla geldi.Oyunu rakip sahaya yıkıp Gomis'in isteyeceği tarzda rakip ceza alanı etrafında dönmedi oyun.Sinan'ın girdiği pozisyonların birine bile giremezdi bence.Hele ilk yarının sonunda Sinan'ın o depara kalktığı pozisyonda Gomis rakip ceza sahasına gelmeden topu kaptırırdı muhtemelen.

Hocanın basın toplantısı baya bi umutsuzdu. Kaybetsekte bişey olmaz, daha üç maç var, kaybetmek değil pes etmemek önemli vs. Bunları maç sonunda kaybedince demesi lazımdı :). Anlaşılan eksikler ve sakatlığı devam edenler yüzünden çok endişeli.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Çok şükür ki havalar serinledi. Camları artık kapatıyoruz. Yoksa sokak gecenin 11'inde "goooolll" sesiyle inleyecekti. Olan var olmayan var.

tumblr_p2g9keUU4W1uaprtto1_500.gif

[Xiaomi Mi A2 Lite] cihazımdan GSCimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bugün Günlerden Champions League!

Bu maç da Gomis'e çok iş düşecek

s.a heyecandan bu saate kadar gözüne uyku girmemiş
sakatlıklardan revire dönmüş büyük GALATASARAYIN vefakar & cefakar & uykusuz asil taraftarı
günaydın

Emre haric sakatlar deplasmanda ki maca yetisir mi acaba ?

Belhanda Donk ve Maicon iyi oynamalı.

Kendi standartlarının üstüne çıkarlarsa kazanırız.

Altında oynarlarsa kaybederiz.

bilet arıyoruz , kertenkele karaborsacılar fink atıyor. allahsızlar 150 tl lik bilete 350 tl istemek nedir şerefsizler

Geri
Üst Alt