ŞL 18/19 D Grubu M:3 | Galatasaray 0-0 Schalke 04 | MS | 24 Ekim | beIN Sports

aslında bence avrupadan tamamen elenmek bizim icin daha iyi yoksa bu kadroyla ligide kaybedecezç

1. Oyun kurmada da sıkıntı yaşadık. Oyuncular çok statik kaldılar ayrıca

2. Stoper ve defans facia...

3. Hiç ofansif da bukadar etkisiz bir Galatasary görmedim.

Çok şanslı bir 1P kazandık... Gecenin tek olumlu olayı ..

5 eksikle maça çıkarken,eren ve sinan takımı 9 kişi oynatırken,üstüne maicon tek başına 3 pozisyona sebebiyet vermişken,forvetin yokken,yedekte adamın yokken,ndiaye en kötü maclarından birini cıkarmısken 1 puana şükredeceksin!!!mükemmeliyetçiliği bi kenara bırakın.ozanı kazandık!!! sıra yunusta artık!

Donk, ozan, muslera disinda hepsi kötüydü. Yönetim de yapmadıgi forvet transferi ile sezonu mahvetti, en büyük suçlu onlar. Ömer ve muğdat 1. Lig topcusu bu takimda olmaları skandal.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adam gibi bir forvetimiz olsa şu gruptan çıkardık. Bence artık çok zor. Avrupa ligine devam ederiz. Orada da forveti alıp münasip bi yerlerine sokabilir yönetim bozuntuları.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

FFP ile bu kadar.

Avrupa Ligi daha mantıklı bir yol bizim için, umarım onu başarabiliriz.

5 eksikle maça cıktık farkında mısınız?eren ve sinan gibi 2 kalasla oynamaya mecburduk.ndiayenin bu kadar kötü maç cıkaracagını bilemezdik.rodriguesin hali ortada.kızaga cekilmeli.takım cok kopuktu.çünkü eren,sinan,rodrigues cok uzaktı ortasahaya ve savunmaya.oyun böyle olur tabi dogal olarak

Allahın lutfu, hakemin destegi ile 1 puan aldık bu mactan.. Mutlu musun gsc ahalisi??

FT nin garip oyuncu degişiklikleri ile ölüp ölüp dirildik..

Gercek şu ki, CL de en kotu takımlardan biriyiz maalesef..

Amerikan sporlarında power ranking yapar medya kuruluşları. Bizde çok yaygın değil.

CL'de yapacak olsak 32 takım arasından 28-32 arası bir yerde oluruz biz de. :confused:

Neyse Cl macerası bitti böylelikle.

Bu leş takımın depte ne Schalke'ye ne Loko'ya gücü yeter.

Yanındaki oyuncuya pas veremeyen özürlüler dolu takım.

Ben futbolcu değilim Schalke sert takım, ikili mücadele sever, pres yapar diyorum 5 dk yaptığım analizle bu işten para kazanan yığınla oyuncu ve teknik heyet sanırım hiç izlememiş rakibi yoksa böyle embesilce oyun olmazdı.

Lay lay lom umurlarında değil topu al 5 sn bekle ya kaptır ya geriye dön ya da ileri şişir.

Sizin oynuyacağızın topa sokayım be yazık be.

Valla bu saatten sonra anca olağanüstü bir balla falan çıkarız gibi gruptan bu futbolla.Bence de ŞL macerası bitti.Schalke bu sefer yener bizi orada.

Porto'nun Loko'yu yendiği iyi oldu.Bir de onlarla uğraşacaktık...

5 eksikle maça cıktık farkında mısınız?eren ve sinan gibi 2 kalasla oynamaya mecburduk.ndiayenin bu kadar kötü maç cıkaracagını bilemezdik.rodriguesin hali ortada.kızaga cekilmeli.takım cok kopuktu.çünkü eren,sinan,rodrigues cok uzaktı ortasahaya ve savunmaya.oyun böyle olur tabi dogal olarak

Yine herkes suçlu.

bakalım malatya macı nasıl olacak orada 1 puan alırsak hic kızmam cidden cok iyi olur

Allahın lutfu, hakemin destegi ile 1 puan aldık bu mactan.. Mutlu musun gsc ahalisi??

FT nin garip oyuncu degişiklikleri ile ölüp ölüp dirildik..

Gercek şu ki, CL de en kotu takımlardan biriyiz maalesef..

Ben mutluyum baya. Bugun Avrupa ligini garantiledik. Bizden fersah fersah daha iyi olan iki takim porto ve schalke elbette cikacakti bu gruptan.

Fatih Terimi karekter olarak bende sevmem hala unutmadim son gidisini ama su durumda hala kizanlar var? siz manyak misiniz? kim girecek ulan oyuna! malzeme bu!

bu takim feneri falan yenemez gecen sene 30+ gol atan adami yok yere yolladiniz, bunun özürü olamaz!! defolun gidin yönetimin basindakiler!

Geri
Üst Alt