Halim Kırıkçı
Tek Yumruk
- 12 Ocak 2011
- 68.195
- 35.247
- 3.758
aslında bence avrupadan tamamen elenmek bizim icin daha iyi yoksa bu kadroyla ligide kaybedecezç
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ArsenalUEFA Avrupa ligi bize daha uygun bence sakatlar da dönünce yarı final görebiliriz ama bu futbolla bizim yerimizin CL olmadığı gerçek her şey bir yana Türk futbolu bence Bülent korkmaz dan sonra en iyi stoperini kazanıyor.
F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
beraberlik benim acimdan bilinen sonuctu surpriz olmadi zaten boyle rezil oynayip puan kaybetmek daha iyi porto deplasmani gibi 50 gol kacirip yenilmek daha cok koyuyorBeyler maç berabere bitecek ona gore hazirlayin psikolojinizi
Forvetsizlikten ah ahArsenal dan 4, Madrid den 6, Dortmund dan 4 yemistik ama bu kadar rezil degildik. Koskoca Galatasaray Anadolu takimina dönmüs.
Terime bu gerizekali topluluguyla ne yapsin iki pas yapmaktan acizler
Allahın lutfu, hakemin destegi ile 1 puan aldık bu mactan.. Mutlu musun gsc ahalisi??
FT nin garip oyuncu degişiklikleri ile ölüp ölüp dirildik..
Gercek şu ki, CL de en kotu takımlardan biriyiz maalesef..
Neyse Cl macerası bitti böylelikle.
Bu leş takımın depte ne Schalke'ye ne Loko'ya gücü yeter.
Yanındaki oyuncuya pas veremeyen özürlüler dolu takım.
Ben futbolcu değilim Schalke sert takım, ikili mücadele sever, pres yapar diyorum 5 dk yaptığım analizle bu işten para kazanan yığınla oyuncu ve teknik heyet sanırım hiç izlememiş rakibi yoksa böyle embesilce oyun olmazdı.
Lay lay lom umurlarında değil topu al 5 sn bekle ya kaptır ya geriye dön ya da ileri şişir.
Sizin oynuyacağızın topa sokayım be yazık be.
5 eksikle maça cıktık farkında mısınız?eren ve sinan gibi 2 kalasla oynamaya mecburduk.ndiayenin bu kadar kötü maç cıkaracagını bilemezdik.rodriguesin hali ortada.kızaga cekilmeli.takım cok kopuktu.çünkü eren,sinan,rodrigues cok uzaktı ortasahaya ve savunmaya.oyun böyle olur tabi dogal olarak
Allahın lutfu, hakemin destegi ile 1 puan aldık bu mactan.. Mutlu musun gsc ahalisi??
FT nin garip oyuncu degişiklikleri ile ölüp ölüp dirildik..
Gercek şu ki, CL de en kotu takımlardan biriyiz maalesef..