ŞL 18/19 D Grubu M:3 | Galatasaray 0-0 Schalke 04 | MS | 24 Ekim | beIN Sports

Dünkü basın toplantısında hocanın konuşmasını dinleyince bu oyunu bekliyordum, belliydi. Takım bitik, hocayı ilk kez bu kadar ümitsiz görmüştüm. Beraberliğe bayram yapacak durumdayız. Bu takım sezona böyle girmedi ama geçen sene ikinci veya üçüncü alternatif adamlarla şimdi sahaya çıkar hale geldik. Mupdat bu takımın yedek forveti düşününki. Sadece denayer ve gomis olsa büyük fark yaratırdı. Bu durumumuzun en büyük sorumlusu yönetimdir.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hoca su maiconu sinanı belhandayı ereni oynatma gozuunu seveyım u19dan 21den felan cocukları koy oynasınlar yemisim tecrübesini falanını filanını bu mallar yanındaki adamlara pas veremiyor bukadar rezillik hayatımda gormedım ben

takımın kondisyonunda sorun var.o çözülmeli önce.sonra da yunus bu yoklukta kazanılmalı.

Forvetsizlik büyük etken de abi tek forvetsizlik ile açıklanamaz şu halimiz. Oyuncular resmen ölü gibi, vurdumduymaz lakayt ve acayip ciddiyetten uzak.

Sahadaki en iyi adam 18 yaşında ilk defa CL de oynayan çocuksa bunu sadece forvetsizlikle açıklamak biraz kolaya kaçıyor sanki.

sent via GSC

Avrupa ligi mantıklı filan değil bizim icin ne avrupa ligi ya
Elen gitsin. Şu takım 3 kulvarı kaldıramaz hele hele sampiyonlar liginden sonra bize eziyet olur orası. Bir tur fazla görmek icin sampiyonluğu kaybedemeyiz. Tek hedef lig uefa filan tras yani.
Ligde sansa bala kazanıp kaybetmeyeceksin bu kadar

Yalnız schalke kendini çok iyi geliştirmiş adamlar bizim 3-2 yendiğimiz kadronun üzerine bildiğin x4 hız katmışlar disiplin düzen böyle birşey işte insan özenmiyo değil. Biz ise o kadronun 3 gömlek gerisindeyiz.

Yıllık kazancı 25 milyon TL'yi aşan Selçuk İnan'ın 25 dakika mücadele edecek gücü yok.

sövüyoruz filan tamamda gercekten tam kadro olsak yenerdik bunları biraz önde basıp pas yapsak sonuc gelir cünkü savunmaları komple agır.

aslında bence avrupadan tamamen elenmek bizim icin daha iyi yoksa bu kadroyla ligide kaybedecezç

Bu kadroya çok zor elbette ama AL'ye kalırsak (Ki çok yüksek ihtimal görünüyor şu anda.) maçlar ikinci devrede olacak.

Belki devre arası bir iki hamle yapıp kaliteyi artırırız.

Gerçi FFP varken zor ama satılan birisi olur belki.

Sonuncu olalım daha iyi.

Uefa bile fazla bize.

Böyle oynamaya devam edersek ilk turda eleniriz zaten rahat ol.

Yalnız Lokomotiv berbat çıktı,bizim maç dışında 0 çekecekler gibi.Puan alırlarsa bizle evlerinde oynayacakları maçta alırlar anca.O da yetmez 3. yapmaya onları,zaten 4 puan öndeyiz şu anda onlardan.Kendi evlerinde kaybettiler hem Schalke hem Porto'ya,deplasmanda bunlardan puan çıkaracaklarını sanmıyorum.Biz bile 3 attık bunlara.Porto da Schalke de yer gibi evinde Loko'yu.

Takım bok gibiydi, oyuncuların performansı nasıl bu kadar dip yapıyor anlamak güç. Hatır gönül ilişkisi devam ederse bu sezon nal toplarız. Levent mi kim çalıştırıyorsa bu takımı hoca derhal kovsun bu nasıl takım yav. Ayrıca hoca Selçuk bitmiş adam resmen beni almayın diyor ne umut ediyorsun da oyuna alıyorsun

Kaç haftadır kanser oluyoruz. takımın başında Fatih hoca olmasa yabancı biri olsa şimdiden götüne teneke bağlanmalıydı

Gomisi satip yerine santrafor alamayan çapsız yönetim, CL' de gruptan çıkmayı ve TSL de ki şampiyonlugu satmışlardir. Fazla söze gerek yok. Bu kadro ile yapabileceğimizin en iyisi bu.

Geri
Üst Alt