ŞL 18/19 D Grubu M:3 | Galatasaray 0-0 Schalke 04 | MS | 24 Ekim | beIN Sports

abi bu maicon sinan belhanda felan futbolcu degil yeminle degil ettigim küfürlerin haddi hesabı yok kadro dısı bırakın sunları yenilirsekde yenilelim bırakın artık bu işleri kandırmayın insanları

İkinci Başkan Abdürrahim Albayrak: "Bugün 1 puana sevinmemiz lazım. Çok eksiğimiz vardı. Eksiklere rağmen 1 puan aldıysak, demek ki iyi işler yapıyoruz."

lol

Kadromuz çok yetersiz CL için. Yapacak bir şey yok, üzerine eksiklerde eklenince anca bu kadar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Oynadığın topla alakası yok. Uzun maratonda esitsin. Malatya macına odaklanıp sansa bi 3 puan cıkartman gerek. Oyun önemli değil bu pozizyonda
Bu kadro, bu oyun anlayışı, bu ruhsuzlukla lige odaklansak ne olur.
Başakşehir'in oynadığı topun çeyreğini oynamıyoruz. Bu sene şampiyonluk bana göre mucize.. Bence bu sezonu yok sayalim. Gerekli transferlerin yapilmasina ve önümüzdeki sezona odaklanalim.

Devre arasina kazasiz belasiz girsek keske diyorum ttansfer yapariz forvet aliriz diyorum ama ffp olsun maddi sartlar olsun diyorum hic guvenemiyorum

ne yazıkki sıralamaya göre olmuyo bu işler.geçen senenin lig 2.cisi bu shalke ne yapalım yani....erenle,sinanla,maiconla,ömer bayramla oynuyosun.ötesi yok bunun.varsa söyle...5 eksikte ortada.ne bekliyosun sen bu takımdan vasfi

Mücadele.

Bizim millet kadar skora göre yorum yapan millet yok. Hocaya laf söylemek için bekleyenlerle dolmuş burası

Kendimizi kandirmayin. Bugün Rakibimiz Gladbach/Leipzig/Hoffenheim/Dortmundolmus olsaydi Mac 0-4 biterdi. Schalke’nin kadro kalitesi net daha iyi. Birde Teknik Direktör farki var. Tedesco su an Nagelsman ile beraber en büyük Teknik Direktör yetenegi, ki maalesef Fatih Hocayi taktisyel olarak rezil etmis.

Yapacak bir sey yok. FFP, Ülkenin Ekonomik sikintilari falan varken bu Kulübü iyi yönetilmesi lazim. Maalesef tam tersi oluyor. Seneye belki Rodriguesi satip gelen Parayla denk bir kadro Kurmak lazim. Genc, basaríya ac Olan bir ekip lazim, Yoksa 1-2 sene icersinde tamamen biteriz

Muğda'ta neden bukadar kiziyorsunuz, sırf Akhisar'dan geldigi için mi? Adam elinden geleni yapti oyuna girdikten sonra. En azindan Eren gibi takimi eksik oynatmadi.

Tedesco antrenorluk showu gosterdi herkese

1. Yavas bir tempo'da stoperlerine oynatip, taraftari uyuttu, ve mac'a girmemelerini sagladi.
2. Agir ve dagitamayan stoperlere baska uygulatip topu sisirtip, 2ci toplarin hepsini topladi.
3. Beklerimize karsi bek koyup, etkisiz hale getirdi.

Peki Fatih Terim ne yapti?

Hic birsey yapamadi.

Geri
Üst Alt