ŞL 18/19 D Grubu M:3 | Galatasaray 0-0 Schalke 04 | MS | 24 Ekim | beIN Sports

Porto buradaki maça bence liderliği garantileyip gelecek, Peşpeşe 2 maçı evinde oynuyor en kötü 4 puan çeker işi bitirir. Biz son maçta şansımız kalırsa kazanabiliriz yani Portoya karşı, umarım puan alabiliriz deplasmanlardan 2 beraberlik veya 1 galibiyet almamız lazım.

Şu futbola 1 puan çok bile.Puanımızı silmeleri lazım o kadar rezildik.Hatta kaç maçtır reziliz de bir şekilde idare ediyoruz.Bu şekilde devam edersek çok iddalı olacak ama feneri bile yenemeyiz 10 gün sonra.Derhal kafaları toparlamak lazım.Lokomotif denen takım bile şu rezil şalkeye bu kadar mahkum oynamadı sahasında

Geçenlerde ligimiz leşoğlu leş yazmıştım bir yerde yok şöyle böyle diyenler olmuştu aha işte tablo.

Almanya lig 16.cısı kendi sahamızda bize top göstermedi bu takım yine şampiyon olur lig o kadar leş ama yine Cl`ye gidip yine rezil olacaz neden çünkü sistem yok.

Rezil rezil topçular, yetersiz topçular, tonla bonservis, tonla maaş ver dur anca.

Ulan takımın en iyisi Muslera'dan sonra nasıl Ozan oluyor bu nasıl iş.

Artık şapkayı öne koyup günü kurtarmaktan ziyade kalıcı işler yapmalıyız.
Türkiye ligi rezalet bir ligdir
Türkiye liginde ki oyuncular pasları ile futbolseverleri uyuturlar. Bu lige gelen kariyerinin son demlerini oynuyodur.

Geçenlerde ligimiz leşoğlu leş yazmıştım bir yerde yok şöyle böyle diyenler olmuştu aha işte tablo.

Almanya lig 16.cısı kendi sahamızda bize top göstermedi bu takım yine şampiyon olur lig o kadar leş ama yine Cl`ye gidip yine rezil olacaz neden çünkü sistem yok.

Rezil rezil topçular, yetersiz topçular, tonla bonservis, tonla maaş ver dur anca.

Ulan takımın en iyisi Muslera'dan sonra nasıl Ozan oluyor bu nasıl iş.

Artık şapkayı öne koyup günü kurtarmaktan ziyade kalıcı işler yapmalıyız.

İyi de sen ligde estirip ŞL'de gümlemiyorsun ki.Ligde de bu topu oynuyorsun zar zor 1-0 kazanıyorsun şansın yaver giderse,gitmezse aha puan kaybediyorsun.Geçen sene ligi 4. bitiren Bjk gruplarda böyle miydi öyle bakarsak?Ligle alakası yok bizim şu anki durumumuzun.

Şu futbola 1 puan çok bile.Puanımızı silmeleri lazım o kadar rezildik.Hatta kaç maçtır reziliz de bir şekilde idare ediyoruz.Bu şekilde devam edersek çok iddalı olacak ama feneri bile yenemeyiz 10 gün sonra.Derhal kafaları toparlamak lazım.Lokomotif denen takım bile şu rezil şalkeye bu kadar mahkum oynamadı sahasında

Lokomotiv yenebilirdi de,birkaç pozisyonları vardı.Onların kıtırpiyoz bir golle kaybedip puansız ayrılmaları,bizim puan almamız.Enteresan bir oyun futbol.

Geçen sene 50 milyon bonservis ödenip yeniden kurulan takımdan parlatıp satabileceğin tek bir oyuncu bile yok. 30 yaş sınırını geçmiş temposu düşmüş aciz bir oyuncu grubu var elimizde. Takım ufak yamalarla düzelme durumunu çoktan geçmiş bu oyuncu grubuyla önümüzdeki sene için bile hedef konamaz.

UEFA tepemizdeyken Avrupada başarı hayal. Bu kadrodan bi cacık olmayacağını en iyi Fatih hoca biliyor. Yapılacak en doğru şey bu ligde her sene şampiyon olup CL'ye katılmak. Hem borcu eritiriz hem rakiplerimizi bu gelirden mahrum bırakırız. Tabi UEFA men vermezse.
CL maçlarını izlerken Cem yılmaz'ın Yahşi batı filmindeki veciz sözü geliyor hep aklıma1540416674030.webp

Serdar olsaydı bu maçı kazanma ihtimalimiz çok yüksekti hoca Ozan ve Maicona güvenmediği için Donku çekti defe omdan dolayı da top çıkartamadık bu kadar basit.

Aynen dedigin gibi hocam
Ilk yari 2 defa ustuste 2 stoper arasina yuksek top yedik ve ikisi de tehlike oldu, sonra donku defansa cekip uclu defansa dondu
Ortasahanin tum balansi bozuldu top yapamadik
Yapacagimiz durumlarda da garip sekilde ya yanlis pas attik ya topu ayakta gevelerken kaptirdik

Ikinci yari baslayinca ustuste 2 buyuk tehlike yiyince defanstan top cikarmada sakin olamadik oyun disiplini de gitti

Resmen 1 puani kurtardik bence, 2 penalti ve bir gol verse kimse itiraz etmeyecek gibi duruyordu

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Lokomotiv yenebilirdi de,birkaç pozisyonları vardı.Onların kıtırpiyoz bir golle kaybedip puansız ayrılmaları,bizim puan almamız.Enteresan bir oyun futbol.
İşin acayip yanı gider deplasmanda oynayacağımız tutar şu 1 puanla gruptan çıkarız.Gerçi çıksak ne olacak şu topla içeride dışarıda minimum 3 lük yaparlar bizi.Eleğe döneriz

Neyse bu takıma cok bile yorum yaptım. Değmez normalde. Adama sorarlar senin adam akıllı santraforun yok senin neyine sampiyonlar ligi

Sneijder, Gomis ayrılıkları ve hocamızın prensleri; Belhanda, Sinan, Eren dengemi bozmuş olabilir reis. Kusura bakma.
Senin gibi deger yokki kadroda is yapan gercek bi prens kadroda yer alsin eldekiler bukadar iste idare et. Gecmiste goremedigimiz bu tutumunu o bekledigin kutlu gun olan terimin tepiklenisinden sonra gorecekmiyiz bakalim.
Son 1 yildan once seker kiz candy gibiydin simdi oldun polat alemdar gelisimin takdir edilesi :tbr:
Neyse hadi rast gele malatya macina sakla birazda goz yaslarini ve hirsini

İşin acayip yanı gider deplasmanda oynayacağımız tutar şu 1 puanla gruptan çıkarız.Gerçi çıksak ne olacak şu topla içeride dışarıda minimum 3 lük yaparlar bizi.Eleğe döneriz

Dönersek dönelim iyi kötü kulübün kasası metelik görür de,bugün maçı izlerken ruhum daraldı resmen.Parası olmasa katılmayalım ŞL'ye diyecek noktaya geldim neredeyse.

Terim: "Hayal kırıklığı dersem, sezon başından beri hayal kırıklığına uğradığımız oyuncular var. Oluyor bunlar. Bana her sorulduğunda 'Yavaş yavaş değişeceğiz' diyorum. Ocak ayında, temmuz ayında, öbür ocak ayında değişeceğiz diyorum."

gecen sene kurulan yanlıs kadronun ceremesini çekiyoruz.bu tudorun takımı

Terim: "Hayal kırıklığı dersem, sezon başından beri hayal kırıklığına uğradığımız oyuncular var. Oluyor bunlar. Bana her sorulduğunda 'Yavaş yavaş değişeceğiz' diyorum. Ocak ayında, temmuz ayında, öbür ocak ayında değişeceğiz diyorum."
Taktik gelistir hoca, dir dir konusma

Senin gibi deger yokki kadroda is yapan gercek bi prens kadroda yer alsin eldekiler bukadar iste idare et. Gecmiste goremedigimiz bu tutumunu o bekledigin kutlu gun olan terimin tepiklenisinden sonra gorecekmiyiz bakalim.
Son 1 yildan once seker kiz candy gibiydin simdi oldun polat alemdar gelisimin takdir edilesi :tbr:
Neyse hadi rast gele malatya macina sakla birazda goz yaslarini ve hirsini
Reis,kızmış gibisin

Geri
Üst Alt