ŞL 18/19 D Grubu M:3 | Galatasaray 0-0 Schalke 04 | MS | 24 Ekim | beIN Sports

Bursa macinda arka arkaya gelen sakatliklar
Bu macta neredeyse hicbir ikili mucadelede ayakta kalamamak
Bircok pasin yerini bulmamasi, pas tercihinden bahsetmiyorum, paslari atmak istedikleri yere atamiyorlardi o kadar rezil bir durum vardi
Ikinci yari tamamen oyundan dusmemiz, disiplini kaybetmemiz
Bence Takimin kondusyonu ile ilgili cok ciddi bir sorun var

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ünal aysal ne demişti.başarı başarı başarı....bu oyuncular yetersiz,kazma ve lakayıt.ozanın hali ortada.devre arası 2-3 takviye yapılabilir.ama altyapı altyapı altyapı diyorum.maiconu görünce gökay güneye üzüldüm.cıkar ozan gibi yürek koyardı ortaya ve de yetenek.maicon takımı sattı resmen,bile bile hata yaptı gibi geldi izlerken.

Dönersek dönelim iyi kötü kulübün kasası metelik görür de,bugün maçı izlerken ruhum daraldı resmen.Parası olmasa katılmayalım ŞL'ye diyecek noktaya geldim neredeyse.
Parası olmasa zaten şu halimizle şurada olmamamız hayrımıza olur.CL'in açık ara en dandik grubundayız.Dua edelim de PSG-Napoli-Liverpool grubuna gitmedik.Çift haneli eksi averajla grubu tamamlardık

@Can BÜYÜK abi sinan,eren zaten takımı 9 kişi oynatıyo,rodrgiues ne hücumda ne defansta var.belhanda malum.ndiaye çok çok kötüydü.donku bile bozdular.bu takımdan şut beklenmez

Geçen sene 50 milyon bonservis ödenip yeniden kurulan takımdan parlatıp satabileceğin tek bir oyuncu bile yok. 30 yaş sınırını geçmiş temposu düşmüş aciz bir oyuncu grubu var elimizde. Takım ufak yamalarla düzelme durumunu çoktan geçmiş bu oyuncu grubuyla önümüzdeki sene için bile hedef konamaz.

Onu alırken hesap edecektik. Bu adamları alırken 2-3 sene için değil sadece 17-18 sezonunu hedefleyerek aldık.

Akhisar
Erzurum
Porto
Antalya
Bursa
Schalke

3 tanesi içerde 6 maç ve toplamda atılan sadece 3 gol...

Bu 3 golun hepsi de maçın sonlarına doğru..

Son 6 maçtır ilk yarılarda golümüz bile yok..

Tamam net forvet yok ama Hücumda özellikle emre akbabayı çok arıyoruz .sürekli ceza sahasına dalıp pozisyona giriyordu,faul aliyordu ve takimda belki de tek sut tehditiydi.

Aynen dedigin gibi hocam
Ilk yari 2 defa ustuste 2 stoper arasina yuksek top yedik ve ikisi de tehlike oldu, sonra donku defansa cekip uclu defansa dondu
Ortasahanin tum balansi bozuldu top yapamadik
Yapacagimiz durumlarda da garip sekilde ya yanlis pas attik ya topu ayakta gevelerken kaptirdik

Ikinci yari baslayinca ustuste 2 buyuk tehlike yiyince defanstan top cikarmada sakin olamadik oyun disiplini de gitti

Resmen 1 puani kurtardik bence, 2 penalti ve bir gol verse kimse itiraz etmeyecek gibi duruyordu

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Serdar Ozan olsaydı arkası Donku stopere çekmezdi ama benim fatih hocadan beklemediğim bi hamleydi bu.

İşin acayip yanı gider deplasmanda oynayacağımız tutar şu 1 puanla gruptan çıkarız.Gerçi çıksak ne olacak şu topla içeride dışarıda minimum 3 lük yaparlar bizi.Eleğe döneriz

Bu oyunla değil başka bir oyunla da öyle olabilir ikinci turda. ;D

Kabul edelim ki elit takımlar ile mücadele edecek bir durumumuz yok. Hiç bir zaman da olmayacak.

Bu gruptakilerle edebilmeliyiz. Ama onda da zorlanıyoruz işte.

Senin gibi deger yokki kadroda is yapan gercek bi prens kadroda yer alsin eldekiler bukadar iste idare et. Gecmiste goremedigimiz bu tutumunu o bekledigin kutlu gun olan terimin tepiklenisinden sonra gorecekmiyiz bakalim.
Son 1 yildan once seker kiz candy gibiydin simdi oldun polat alemdar gelisimin takdir edilesi :tbr:
Neyse hadi rast gele malatya macina sakla birazda goz yaslarini ve hirsini

Kutlu gün Terim'in şutlanması değil, Prandelli gibi top oynatmayı bırakıp kendi bambamına dönsün arkamıza yaslanalım. Şakşaklayarak bu iş çözülmez.

Mancini'ye, Prandelli'ye, Tudor'a yapılan eleştiriler aynı sebeplerden efsaneye yapılınca ağır geliyor galba.

Belhanda sevgisi, Feghouli nefreti, Gomis krizi...

Getirdiği noktada 11'e oyuncu koyamıyoruz.

Bir forvet ve stoper alırsak çok şey değişir. Ama sezona böyle baslamamak gerektiğini herkes söyledi bir yönetim göremedi. Nasil böyle bir hata yaptılar aklım almıyor. Futbolcunun insafina birakirsan bi yol olmaz. Gönderecektik zorla da olsa feguli ve belhandayi eksikleri tamamlayıp çok iyi kadro kuracaktik ama iş işten geçti artık belki biraz kondüsyon ile toparlarda devre arasına kadar şansımız yaver gider. Tek kurtuluş bu görünüyor şimdilik

Kutlu gün Terim'in şutlanması değil, Prandelli gibi top oynatmayı bırakıp kendi bambamına dönsün arkamıza yaslanalım. Şakşaklayarak bu iş çözülmez.

Mancini'ye, Prandelli'ye, Tudor'a yapılan eleştiriler aynı sebeplerden efsaneye yapılınca ağır geliyor galba.

Belhanda sevgisi, Feghouli nefreti, Gomis krizi...

Getirdiği noktada 11'e oyuncu koyamıyoruz.
Saksakciligida firsatciligida senin son 1 yilina bakarak ve oncesini anarak net bi sekilde suan ogreniyorum
Uzatma iste elinde firsat var iyi degerlendir altyapi futbol vizyon taktik bilgisi sportif direktor tecrubelerini vs konustur ortam senin. Atla atlayabildigin kadar level

performansa bak....çok çok geç kaldık yunus için.gökay zaten kadroda olmalı ahmet ve maicon çöpleri yerine.avruapda basarı gelecekse bu yine altyapı sayesinde olur.yabancı gevseklerden bişey beklemeyin.

hoca ereni silmiş,ohh en azından ondan kurtulduk

Hoca açık açık benim takımım değil diyor bu kadro. Cengiz taraftarı uyutma hocanın dediklerini yap!

Saksakciligida firsatciligida senin son 1 yilina bakarak ve oncesini anarak net bi sekilde suan ogreniyorum
Uzatma iste elinde firsat var iyi degerlendir altyapi futbol vizyon taktik bilgisi sportif direktor tecrubelerini vs konustur ortam senin. Atla atlayabildigin kadar level

1 yılda ne değişti yav 2015'ten beri burda Dursun'u eleştirdik, Hamza'yı eleştirdik, Tudor'u eleştirdik şimdi de Cengiz ile Terim'i eleştiriyoruz.

Ömrümüz eleştirmekle geçiyor ama değişen bişey yok. 1 ileri 2 geri gelinen nokta aynı.

Ha diğer saydığım şahıslarla fikir birliğindeysek gözden kaçmış olabilir.

Macin adamlari tartismasiz Muslera ve Ozan

Biri kalecimiz digeri ise stoperimiz,cok kötüydük bu kadar eksik bir kadro ile 1 puana sükür etmek lazim

Takım son maçlarda kondisyon olarak dökülüyor. Coşku yok, pres yok, maçı tamamlayamayan oyuncular var. Takım içinde yaşanan, medyaya yansımayan sorunlar var sanırım. Mental ve fiziksel olarak bu denli çökmek hiç sağlıklı değil.

Özeti yarım yamalak izleyince, acaba bugün hangi galataaraylı hangi ihtiyaç sahibine helalinden sadaka verdi merak ettim..

yunus ve diğerleri için sabredemiyorum artık.bu sinan beni sinir ediyo

Geri
Üst Alt