ŞL 18/19 D Grubu M:3 | Galatasaray 0-0 Schalke 04 | MS | 24 Ekim | beIN Sports

Böyle bir gruptan çıkamayan takım rüyasında bile Uefa'yı alamaz.

Eksiklerimiz çok fazla bu sene işimiz puan ve para kasmaktı zaten böyle bir grup bizim için büyük avantajtı ama sakatlar yüzünden zora girdi işimiz.
Şu anki resime göre imkansız katılıyorum Ama futbol bu. Yarın ne olur bilemezsin açıkçası.

Bu arada şampiyonlar ligi grubundan çıkarmayıp Avrupa ligini kazanan takımlar oldu geçen senelerde

Şu anki resime göre imkansız katılıyorum Ama futbol bu. Yarın ne olur bilemezsin açıkçası.

Bu arada şampiyonlar ligi grubundan çıkarmayıp Avrupa ligini kazanan takımlar oldu geçen senelerde

Olmaz değil ama şansımız az sadece.

musabakayı kazanamayacagımızı düsünen gıdıklanmaktan hosnut oluyodur

Ön tarafimiz Sinan ve Eren, cok sey beklememeliyiz. Schalke iyi degil yanliz bizde en az onlar kadar kötüyüz.
Ne olursa olsun kadroda Sinan denen herif olmamali. Hadi Eren bazen bi sekilde idare ediyor ama Sinan nedir yav.

Yine 15/16 sezonuna döndük ha elde orta saha kalmadi.

uzerlerinden silindir gibi geceriz
kimsenin suphesi dahi olmasin

---------------Muslera---------------
Linnes--Ozan--Maicon--Nagatomo
----------------Donk-----------------
---------Ndiaye---Belhanda---------
Sinan-----------Eren-----------Garry

Hoca orta sahayı sağlam tutmak isteyecektir. Bu kadroya yakın çıkar. İşin kötü yanı kulübede hamle oyuncusu yok.

Düşünsene, Al Hilal transferi yetiştirebilseydi eğer Maicon da olmayacak bu maça elde tek stoper Ozan'la çıkacaktık.

Yanında da artık Rizeli oynardı.

Takımı araplar ile doldurdular ve takımı sabote ediyor bu araplar.

Kısaca galibiyet bekleyen varsa, sadece iyi niyetten bekliyordur.

Belhanda-Fegu-Mariano-Fernando takımı baş sabote eden çete şu sıralar.

Yunusu hoca Erzurum macinda bile oynatmadi Burda nasil oynatacak? Ha birde fernando feghouli belhanda mariano maicon satilmali. Bu adamlarla ugrasilmaz valla. Biri mac yapmadan sakatlanir. Öbürü kosamaz.

Bu maci kazanamayacagimizi dusunen yatalak babaannesini dovuyordur o kadar

sen de sürekli aynı sacmalıgı öne sürüyosun.beni baya sıkıyor ve kızdırıyosun yusuf.durum degerlendirmesi yapıyoruz.sürekli aynı seylerle gelme bana.yok aglıyosun falan ne saçmalıyosun ya : )ne zaman aglamısım puan kaybından sonra.sürekli fatih hocayı destekleyen mesajlar,olumlamalar yapıyorum.takım kötü oynuyor diyenlere ,pozisyona az giriyoruz diyenlere bile kaç kere cevap verdim.1 puan iyidir dedim maçtan sonra .ya yanlıs takip ediyosun ya da kızdırmak için ugrasıyosun ama yapma yeter.

bütün mesajlarım ortada.hepsini koymama gerek yok sanırım.

takımın hücumda 3 oyuncusu kalmış.forvetin yok.yedekte sadece gencecik biri var kullanabileceğin şu an.buna aglaklık diyosan,göbek atılacak bi durum değil bu.shalke macı için umutsuz olan da ben değilim ayrıca.neyse ugraşamıycam pazar pazar.gercekten canımı sıktın,yeter

Yusufun bazen boyle laf yetistirmeleri oluyor , forumda en sevdigim uyelerden ama gereksiz yere "bak ben de buradayim.." mealinden cikislari oluyor ama sen yusufa laf etme , adam buradaki 80% insandan daha gercek. Maclara gidiyor , resim paylasiyor , kendi isminden korkmuyor kullaniyor .

Sen de baya foruma katki veren adamsin , fakat olaylari hep Gs tarafli yorumluyorsun . Yani her pozisyonda biz hakliyiz , hakemler hep bize karsi . Yani tamam cok iyi GSaraylisin belli ama objektiflik sifir

Oysa ki olaylari dogru degerlendirmek icin ortadan bakabilmek de lazim

Geri
Üst Alt