ŞL 18/19 D Grubu M:3 | Galatasaray 0-0 Schalke 04 | MS | 24 Ekim | beIN Sports

Bunu bugune kadar dusunmedin mi...

Bir tik onde olabilir ama 16 incinin deplasmanda favori gosterilecegi kadar degil

Bu ligin ikincisi sozde proje takimi bir sene once bjk ye pacavra oldu , istanbulda handikap yediler sahadan kactilar gurultuden , hele kendi evlerinde alem yapip maca giden besiktasa yine kepaze oldular

Bunlarin CL temsilcisini evlerinde 4 ledik , donemin cikis takimi hertha ydi ismi , sonra dortmundlari geldi deplasmanda handikap yaptik

Tabi ayni dortmundan 4 , leverkusenden 5 yedigimiz de oldu ..

Yani onceki frankfurt lara filan girmiyorum . Her donemde alman takimlariyla eslestigimizde totale vurunca denk ciksa sasmam

Ya en basitinden her dk almanlarla eslesmiyoruz

Ama hertasini 4-1
Schalke sini 3-2
Dortmundunu 2-0

Ustelik hepsi deplasmanda yenmedik mi

Ustelik sirayla 2-2 , 1-1 ve 0-0 da berabere kaldik icerideki maclarda

Gecmiste de frankfurt maclari 0-0 ve 1-0 di

Ondan once de magde bilmem ne stalh filan gibi takimlari elemisiz

Sirf yukaridaki 8 macta maglubiyetimiz bile yok yahu , nasil ezilmis oluyoruz almanlara anlamiyorum

Bunlar tahmin ya da yorum degil ki , mac skorlari yani oynanmis bitmis maclar

Bir tik onde olabilir ama 16 incinin deplasmanda favori gosterilecegi kadar degil

Bu ligin ikincisi sozde proje takimi bir sene once bjk ye pacavra oldu , istanbulda handikap yediler sahadan kactilar gurultuden , hele kendi evlerinde alem yapip maca giden besiktasa yine kepaze oldular

Bunlarin CL temsilcisini evlerinde 4 ledik , donemin cikis takimi hertha ydi ismi , sonra dortmundlari geldi deplasmanda handikap yaptik

Tabi ayni dortmundan 4 , leverkusenden 5 yedigimiz de oldu ..

Yani onceki frankfurt lara filan girmiyorum . Her donemde alman takimlariyla eslestigimizde totale vurunca denk ciksa sasmam

Ya en basitinden her dk almanlarla eslesmiyoruz

Ama hertasini 4-1
Schalke sini 3-2
Dortmundunu 2-0

Ustelik hepsi deplasmanda yenmedik mi

Ustelik sirayla 2-2 , 1-1 ve 0-0 da berabere kaldik icerideki maclarda

Gecmiste de frankfurt maclari 0-0 ve 1-0 di

Ondan once de magde bilmem ne stalh filan gibi takimlari elemisiz

Sirf yukaridaki 8 macta maglubiyetimiz bile yok yahu , nasil ezilmis oluyoruz almanlara anlamiyorum

Bunlar tahmin ya da yorum degil ki , mac skorlari yani oynanmis bitmis maclar
O mactaki oranlari ne cabuk unuttun yav iyice desteksiz yazmaya basladin
Yakistirmiyorum
Screenshot_20181022-151144.webp

Eksi hanemizde ise , CL de eslestigimiz 4 maci da kaybettik dortmund a , hatta 3 tanesinde 4 er yedik , biri de iceride 1-0 yenildik

Leverkusen den 5 yedik

Baska da vardir illa hatirlayamadigim

Ama yani tarihsel bakilirsa , oyle bir dominasyon filan yok GS ile alman takimlari arasinda

Ki avrupadaki en basarisiz temsilcimiz fb dir

Onlar bile 2-0 dan 2-2 ye frankfurt u elediler , gladbach a almanyada 4 attilar

2,7 milyon € var isin icinde, mutlaka bunu düsünüp öyle motive olmalilar

Şu maçı koyun 19:55'e ne 22:00 yahu. Moskovayla aynı saat dilimindeyiz, biz niye erken oynamıyoruz?

______________________Muslera
Linnes_____Ozan Kabak___Maicon___Nagatomo
_________________Donk_____Ndiaye
Sinan Gümüş_______Belhanda________Rodrigues
____________________Eren Derdiyok

Mecburen bu kadro ile çıkarız, inşallah başka sakatlık yaşanmaz. Son 20 dakika oyuna Yunus ve Muğdat girer.

______________________Muslera
Linnes_____Ozan Kabak___Maicon___Nagatomo
_________________Donk_____Ndiaye
Sinan Gümüş_______Belhanda________Rodrigues
____________________Eren Derdiyok

Mecburen bu kadro ile çıkarız, inşallah başka sakatlık yaşanmaz. Son 20 dakika oyuna Yunus ve Muğdat girer.

Serdar hakkında açıklama yaptılar mı?

Serdar Aziz’in yapılan tetkiklerinde kasık adale grubunda orta derecede zorlanma tespit edildi.

Henry Onyekuru, Fernando Reges ve Sofiane Feghouli’nin tedavilerine devam edildi.

4 ü de oynamaz malesef.

Geri
Üst Alt