ŞL 18/19 D Grubu M:3 | Galatasaray 0-0 Schalke 04 | MS | 24 Ekim | beIN Sports

2 Schalke maciyla galibiyetle maglubiyet sayisini esitleyecegimiz konusunda hemfikir miyiz?

Galatasaray'ın Alman takımlarıyla olan karnesi

Maç: 28
Galibiyet: 7
Beraberlik: 12
Mağlubiyet: 9

Ben degilim.

Neresi iyi neye yarıyacak beraberlik?

Hadi dep maçı olsa bir nebze anlarım iç sahadayız.
kaybedersek gruptan çıkma şansımız kalmaz. bu kadar eksikle galibiyet için şuursuz bastırmak saçma olur. şalkeyi elediğimizde içerde berabere kalıp dışarda yenmiştik. deplasmanda taraftarın %30 35i bizde olur muhtemelen eksiklerin bir çoğunun da döneceği düşünülürse o maça şansımızı taşımamız lazım

kaybedersek gruptan çıkma şansımız kalmaz. bu kadar eksikle galibiyet için şuursuz bastırmak saçma olur. şalkeyi elediğimizde içerde berabere kalıp dışarda yenmiştik. deplasmanda taraftarın %30 35i bizde olur muhtemelen eksiklerin bir çoğunun da döneceği düşünülürse o maça şansımızı taşımamız lazım

Berabere biterse Schalke kendi sahasında da skora yatar bastırmaz açık vermez galip gelmesi gereken sen olursan yine bastırmak zorunda kalırsın eksikler öyle hemen iyileşecek gibi durmuyor malesef.

Kendi sahanda baskılı oyna daha iyi şuursuz değil tabii savunmayı sağlam tutarak.

Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim, Schalke 04 maçında forvet bölgesinde Sinan Gümüş'e değil, Eren Derdiyok'a görev verecek. Teknik adamın gol yollarındaki en önemli kozu olan Eren Derdiyok ile konuşarak futbolcusundan önde baskı ve pres yapmasını istedi. (Futbol Arena)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Rakibin kalecisi sakatmış galba, bizi ilgilendirmeyen bir durum uğramıyoruz zaten.

Porto maçında Casillas denen bela yüzünden puanı kaçırdığımızı düşünürsek pek de önemsiz bir şey değil.

Son 5 maç

Atılan gol: 3 (Hepsi şey zoruyla atılan kafa golü; Maicon, Donk, Eren.)

Bu beceriksizlerden cacık olmaz, alayını kral yaparız.

Lutfen negatif mesajlardan uzak duralım. Unutmayalım burası düşler arenası

Güncelledim mesajı. Ben kendimize bakıyorum ve maç alacak bir sistem göremiyorum sahada.

Bize bakman önemli ama rakibe niye bakmıyorsun rakip Barça değil ya.

Zaten maçı kazanma şansımızı artıran etken rakibin de iyi olmaması.

Ben Loko ve Porto maçına bakıyorum Cl maçlarıyla kıytırık lig maçlarını bir tutmuyorum belki de ondan şans veriyorum.

Bize bakman önemli ama rakibe niye bakmıyorsun rakip Barça değil ya.

Zaten maçı kazanma şansımızı artıran etken rakibin de iyi olmaması.

Ben Loko ve Porto maçına bakıyorum Cl maçlarıyla kıytırık lig maçlarını bir tutmuyorum belki de ondan şans veriyorum.

Moskova maçından sonra alıp başımızı gideriz derken takım iyice dibe vurdu. Akhisar, Erzurum, Antalya, Bursa her maç aynı, ne bir hücum varyasyonu ne bir bam bam. Kıytırık lig maçlarında varlık gösteremeyenleri kabul etmiyorum.

Moskova maçından sonra alıp başımızı gideriz derken takım iyice dibe vurdu. Erzurum, Antalya, Bursa her maç aynı ne bir hücum varyasyonu ne bir bam bam. Kıytırık lig maçlarında varlık gösteremeyenleri kabul etmiyorum.

Bende etmiyorum ama devre arasına kadar böyle gidicez mecbur yapacak bir şey yok.

Serdar Azizde yok , Maicon - Ozan olacak tandem mecbur

Bein maçı açık kanaldan mı verecek acaba ?

bu kasık sakatlıkları ne yaw. ciddi ciddi 11 kuramayacağız ya. terime sorsunlar bunu

Bein maçı açık kanaldan mı verecek acaba ?
Burası kesin olmasa bile sağlam bir kaynak, açık kanal olarak sadece Azeri kanalı CBC görünüyor.
Screenshot_20181022-184403_Chrome.webp

Geri
Üst Alt