Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
Serdar yok.ozan kesinlikle oynamamalı
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Donku geri ceksek bu sefer orta sahaya Selcuk gecmek zorunda kalacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Serdar yok.ozan kesinlikle oynamamalı
Selcuk ve ndiaye oynasin da ortasaha recel olsun bursa maçındaki gibiozan kesinlikle oynamamalı
Yani 4 veya uzeri gol YUZDE YUZ olmaz diyor musun
1000 lira atasim var
Sanırım gokay güney serdarın yokluğunda ozanla oynaması gereken kişi stoperde .sadece 10 dk oldu izleyeli ama müthiş dikkat cekiyo@Altan Günaydın benim içime sinmiyor.boyle inanılmaz top dagitan,teknik, fiziği güçlü, boyu yerinde ,müdahaleleri iyi olan birini altyapiya mahkum etmek.serdar azizden formayı alır buna eminim..çünkü sırf potansiyeliyle ezer
Direkt Ilk 11 e goz kirpiyo valla yedege falan degilkah stoperde kah ortada oynatiriz salt hocanin artik gokayi hakettigi yere montajlamasi gerekmektedir i.e. A takima
Serdar yok.
Donku geri ceksek bu sefer orta sahaya Selcuk gecmek zorunda kalacak.
canımmmArkadaşlar akşam gol oldukça heyecana kapılıp gırtlaktan "goooolll" diye bağırmayın; sesiniz kesilir. Diyaframdan bağırın. Hepinizi seviyorum. Yarın işe okula vs. kısık sesle gitmeyin.
Bence de olmaz kesinlikle. Ama sen istediğini yap şimdi 4 gol olur falan bana sövmeni istemem..
Sanki senfoni orkestrasinda solist mübarek.canımmm
adam iyiliğimizi düşünmüşSanki senfoni orkestrasinda solist mübarek.
Aksam kötü skor olursa yine küfür edecegini biliyoruz.adam iyiliğimizi düşünmüş
ne kadar hoş bir davranış
sen de çok kaba bir adamsın
Hoca cok guvenmis sinana
Linnes Sert birisi olsa bunun agzina coktan etmisti. Kac kere yanliz kalip oynuyorHoca güveniyor ediyor ama iste sahada geri dönüsler düsük.