ŞL 18/19 D Grubu M:3 | Galatasaray 0-0 Schalke 04 | MS | 24 Ekim | beIN Sports

Sanırım gokay güney serdarın yokluğunda ozanla oynaması gereken kişi stoperde .sadece 10 dk oldu izleyeli ama müthiş dikkat cekiyo@Altan Günaydın benim içime sinmiyor.boyle inanılmaz top dagitan,teknik, fiziği güçlü, boyu yerinde ,müdahaleleri iyi olan birini altyapiya mahkum etmek.serdar azizden formayı alır buna eminim..çünkü sırf potansiyeliyle ezer

kah stoperde kah ortada oynatiriz salt hocanin artik gokayi hakettigi yere montajlamasi gerekmektedir i.e. A takima

Bence de olmaz kesinlikle. Ama sen istediğini yap şimdi 4 gol olur falan bana sövmeni istemem..

Hayir estagfurullah kesinlikle sovme etme filan bende olmaz , ne ilgisi var yahu , bu tabirleri benle yan yana bile kullanmayin

Ama kesin , yani hani yemin eder kivamda emin misiniz diye sordum sadece

Ozanın önünde donku oynatırsan sorun yaşamazsın.ama bursa macindaki gibi ortasaha kız gibi olursa stoperde donk ve maicon oynarsa donk ile maicon cinsiyet değiştirecek duruma gelir, maç içinde.bu kadar söylüyorum.

Bu maçta Ozan Maicon ikilisinden tehlikeli olan Ozan değil Maicon malesef eğer biri yedek olucaksa bu isim de Maicon'dur.

Hoca cok guvenmis sinana

giphy.gif

Sinan bugün hattrick yapmayacaksın da hangi gün yapacaksın?

tribün çocukları pc başında link kovaladığı sürece yenilmeye mahkumuz
zengin insanları asla stada almam yönetimin yerinde olsam

Geri
Üst Alt