ŞL 18/19 D Grubu M:4 | Schalke 04 2-0 Galatasaray | MS | 6 Kasım | beIN Sports 1

Bence fazla rencide olmadan burada bırakalım zaten CL'yi. Avrupa Ligi iyidir bizim gibi takımlar için, fazlasına gerek yok.

Rezil bir oyun...Bu mal Schalke bize sabaha kadar gol mol atamazdı.Muslera'nın yaptığı mallığa ah vah ederiz.Avrupa Liginde devam...

Şampiyonlar Ligi oynayan bir takım sezona forvetsiz başlıyor bunu kabullenmek mümkün değil

Lan şu takımda umut bulut olsa şuan 3-1 ondeydik.takımın halini siz düşünün abv yönetim

Schalke cok kotu ama biz onlardan daha kotuyuz, kanat oyuncularimiz calim bile atamiyor.

Bu izledigim Rodrigues ile gecen sezon izledigim Rodrigues arasinda daglar kadar fark var, cok geriye gitmis.

Samp.liginde net poz kacirma luksun yok. Garry onu atamayacaksinda neyi atican. Buyuk is basardin gercekten inanılmaz
Salkede bitik ama.sagolsun muslera cansuyu oldu heriflere. Diyecek birsey yok

Sinan oynayacağına 10 kişi oynasak daha iyi.
Sinani adamdan sanıp pas atıyorlar hepsini heba ediyor.Yardıma da gitmiyor.

Ayrıca onyekuru ve rodriges ne zaman çalım atıp Bir tane adam geçecekler.

Uzun süredir ilk defa bu kadar çaresiz maç izlediğim bir sezon yoktu.

Maçta topçuya benzeyen Ozan Serdar Belhanda dışında oyuncumuz yok. Belhandaya sabah akşam sövüyorum orası ayrı ama en azından topu korkmadan oynuyor kaybetse bile ben eziğim sizden korkuyorum demiyorum diğer hepsi heyecan yapıyor top benden çıksında ne olursa olsun niyetinde.

oncelikle schalkeye oyle beklendigi gibi filan ezildigimiz yok , sacma sapan bir gol yedik , gol olabilecek 2-3 pozisyonu da sansa yemedik

bizim de net denecek 1 pozisyonumuz var , netlesmeye musait ama sinan in hantalligindan pozisyona donusmeyen de 2 top var

ama artik fatih terim net sekilde sacmaliyor , bir oyuncudan vazgecmesi icin o adamin illa bir maci kaybettirmesi lazim , ornegin omer , mahvetti derbiyi , sonunda kesildi .. oysa biz bastan beri bu adam ne olursa olsun oynamaz diyorduk ,icine etti fb macinin

simdi de sinan .. oynatma abi su lanet adami , 2 gol atip 1-2 kazandiracak da olsa fikrim degismez, bu hantal , 100 kg herife 4 senede her antrenor sans verdi , olmuyor iste

koy mugdat i , yunusu , kendilerini gosterme cabasiyla ,suratiyle denk getirir , olursa olur , olmazsa da napalim sinan kadar oynarlar ya

Orta sahada oyunu kuracak adam yok. Ne Ndiaye ne de Donk bu işi yapamıyor. Zaten yaptıklarında da pozisyona giriyoruz. Sinan da ayrı bir çöp ayrıca.

Bu takıma 1 tane forvet alamayan yönetime yazıklar olsun. Kiralık bile olsa 1 tane alsaydık. İnsanın içi sızlıyor şu berbat Schalkeyi bulmuşuz ama forvet yok. Yenersek mucize olucak bu kısır hücum hattına rağmen.

Belhanda fena oynamiyor desem linc yemem herhalde

Şutu olmayan Point Guard gibi. Boş bıraksan da iş yapmayacağını biliyorsun. Önde top yapıyor yapmıyor değil ama paslarının şiddeti kötü ve hücumu hiç yok. Top adamın ayağındayken gram heyecanlanmıyorum, çok boş alan olursa sadece. Onu da atsın bir zahmet beklenti öyle bir duruma geldi ki zaten enteresan. Selçuk'un oynadığı son seneler gibi, olumlu ne yapsa göze batıyor o kadar indirdi ki dibe.

Selçuk'u Muğdatı aldığı dakika kaparım zaten maçı Feghouli dışında adam yok yedekte maalesef.

Geri
Üst Alt