ŞL 18/19 D Grubu M:4 | Schalke 04 2-0 Galatasaray | MS | 6 Kasım | beIN Sports 1

Oyuncuların genelinde, haftadan haftaya daha da belirginleşen performans düşüklüğü ve özgüven kaybı görüyorum. Bir tane bile futbolcunun formu yükselmez mi?...

Zaten bireysel yetenek bakımından kısıtlı, organizasyon yeteneği düşük bir kadro var elde, sezon başından bilindik bir durum. En az rakipleri kadar koşup mücadele edemezse hiçbir hedefe ulaşılamayacağı çok açık. Tam da o noktada dökülüyor takım. Hocanın her şeyi bırakıp bu durumu düzeltmeye bakması lazım; kondisyoner-yardımcı TD vs, her neyse?. Yoksa olası birkaç nokta transfer de kurtaramayacak sezonu...

Herşey daha da kötüye gidiyor

Hoca yetersiz kalıyor

Yardımcı hocalar dediğin zaten futbolu bilmeyen tipler

Sonumuz hayırlı olsun demekten başka bir şey gelmiyor elden

Neyse umudu kaybetmeyelim. Galatasaray varsa umutta vardir. İkinci yarı toparlayabiliriz diye düşünüyorum. Shalke kotu takım. İki şansli vuruş yapabilsek gircek zaten

Ömer Bayram mı

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1. Muslera su hatali cikislarini cogaltti su son zamanlar. Kulagi cekilmesi lazim

2. Atakta ne oynadigimizi anlayan varmi? Hic bir organize atak gelistiremedik bana gore. Adamlar zirt pirt 0 a iniyor ve her atak tehlikeli oluyor

Hahaha ömer bayram nedir ya

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocanın Sinan inadı beni öldürecek

Verstuurd vanaf mijn EML-L09 met Tapatalk

Terim,omeri oyuna alarak iyice sivayacak

Linnes çıktı

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takımda gol atacak adam yok. Gol atamayinca bütün futbolcularin morali motivasyonu düşüyor olay budur. Aha Ömer Bayram oyuna giriyor :) kurtarıcı Ömer bayram

Geri
Üst Alt