Özgür Yakar
Kırmızı Üye
- 5 Mart 2014
- 1.383
- 387
- 333
Yönetime diyorum anlatamıyorum kiBuyur cok begenilen mariano nun hali , bu ayni adam gecen sene neydi bu sene ne
Kime kizalim kardesim , floryadaki cayciya mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yönetime diyorum anlatamıyorum kiBuyur cok begenilen mariano nun hali , bu ayni adam gecen sene neydi bu sene ne
Kime kizalim kardesim , floryadaki cayciya mi
Yav Yunus daha 3 gün önce pozisyona girmediğimiz maçta 2 farklı öne geçtik sonuç belli yani
futbolcularda sorun var diyorsunda gecen seneki kadrodan 2 oyuncu farkli sadece. Askerden yeni gelmis gibi kosanda ayni adamlardi. Oyun duzeni yok kos koca galatasarayin bir duzeni yok herkes birbirine pas atsin uzerine kurulu. Solfan atak yaparken sagdakiler ne yapacak, ataga ciakrken forvet geri gelip defansi sasirtip kanaltlardan mi yaediracagiz hicbirsey yok. Sadece at ona at buna pas cevir rakip defans yuruyerek karsilasin mal gibi 10 adam geri kossunTamam hocanın görevlerinden biridir bu eyvallah ama kim ne derse desin ben Fatih hocanın bu kadar amatör olabileceğine inanmam. Mantığa aykiri. Adam kaç yıllık hoca. Zamanında takımlarının nasıl koştuğunu biliriz. Demekki bu takımdaki futbolcularda bir sorun var. Hoca kondusyon versede olmuyor işte. 2 senedir aynı sorun var. Tudor zamanında da vardı. Kırılgan bir takım. Bir forvet ve iyi bir stoper çok şey değiştirirdi diyorum çünkü kırılganlığı arttıran sebepler var. Bak bugün içeri bir tane orta açılmadı. Kanattan bir top pas gelmedi. Sebebi anlaşılır değil mi golcü yok. Hoca da mecbur kanatları ikili oynatıyor ki hem pozisyona girsinler hemde kanadı kullansınlar. Bunu yapınca mecbur beklerini de sıkça cikartacaksin ileriye. Şans birde üzerine önemli 2 oyuncumuz sakat. E insaf artık. Pozisyona giremezsen mecbur ikide bir atak yersin. Yani uzun lafın kısası hocanin elinden daha fazlası gelemezdi. Adam stoper - forvet - sol bek istedi. Sorunumuz ne aynen stoper - forvet ve nagatomo gidince bak ne oldu soldan iki gol yedik fener maçı da cabası. Suç yönetimin. Hiç yoktan ben böyle görüyorum
Evet
4ü GOLDEN generation sayesinde
Diğerleri TARAFTARIN ve klas oyuncularin sayesinde
Hee adamin milli takimi ilk kez avrupa sampiyonasina goturmesi, bitti denilen milli takimi goturmesi hepsi tesaduftu . Gecen sene vs !!?
Bos ta oyle oyuncular var mi? Para yok cunku bonservis icin.Tek bir cozum var, o da devre arasinda 3 tane kaliteli oyuncu alacaksin, yoksa gecmis olsun
Tamam abi hoca bu sene de gayet basarili diyelim , ne sen uzul ne de biz
Geçen sene iyi bir takım olduğunu söylemedim ki. Bana göre bir 10 numara forvet - stoper ve yedek sol bek lazımdı takıma. Hatta Rodriguez gitse yerinede kanat. Ki feguli Sinan tercihinde hocaya en çok kızan benim. Ama 3 tane istediği futbolcuyu almayıp 3 mevkiyi Allah'a emanet bırakan yönetim değil mi şimdi suçlu? Hoca diyosunuzda. Hocanın elinden ne gelecek anlamadım. 3 mevki bostu bugün. Yani nasıl goremiyosunuz anlamıyorum. Ben hata varsa Sinan hatadır diyorum. Ama öyle bir hata ki yerini dolduracak bir forvet yokki.futbolcularda sorun var diyorsunda gecen seneki kadrodan 2 oyuncu farkli sadece. Askerden yeni gelmis gibi kosanda ayni adamlardi. Oyun duzeni yok kos koca galatasarayin bir duzeni yok herkes birbirine pas atsin uzerine kurulu. Solfan atak yaparken sagdakiler ne yapacak, ataga ciakrken forvet geri gelip defansi sasirtip kanaltlardan mi yaediracagiz hicbirsey yok. Sadece at ona at buna pas cevir rakip defans yuruyerek karsilasin mal gibi 10 adam geri kossun
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi