ŞL 18/19 D Grubu M:4 | Schalke 04 2-0 Galatasaray | MS | 6 Kasım | beIN Sports 1

Cimbom buraya diyolar
Lan ne oynadılar cagırıyosun
Allahım destegin bokunu cıkardılar

Bizim için hayırlı bir yenilgi oldu

Sene sonu olur da şampiyon olursak

bu aldığımız yenilgi ile olacak diye tahmin ediyorum

Tamam hocanın görevlerinden biridir bu eyvallah ama kim ne derse desin ben Fatih hocanın bu kadar amatör olabileceğine inanmam. Mantığa aykiri. Adam kaç yıllık hoca. Zamanında takımlarının nasıl koştuğunu biliriz. Demekki bu takımdaki futbolcularda bir sorun var. Hoca kondusyon versede olmuyor işte. 2 senedir aynı sorun var. Tudor zamanında da vardı. Kırılgan bir takım. Bir forvet ve iyi bir stoper çok şey değiştirirdi diyorum çünkü kırılganlığı arttıran sebepler var. Bak bugün içeri bir tane orta açılmadı. Kanattan bir top pas gelmedi. Sebebi anlaşılır değil mi golcü yok. Hoca da mecbur kanatları ikili oynatıyor ki hem pozisyona girsinler hemde kanadı kullansınlar. Bunu yapınca mecbur beklerini de sıkça cikartacaksin ileriye. Şans birde üzerine önemli 2 oyuncumuz sakat. E insaf artık. Pozisyona giremezsen mecbur ikide bir atak yersin. Yani uzun lafın kısası hocanin elinden daha fazlası gelemezdi. Adam stoper - forvet - sol bek istedi. Sorunumuz ne aynen stoper - forvet ve nagatomo gidince bak ne oldu soldan iki gol yedik fener maçı da cabası. Suç yönetimin. Hiç yoktan ben böyle görüyorum
futbolcularda sorun var diyorsunda gecen seneki kadrodan 2 oyuncu farkli sadece. Askerden yeni gelmis gibi kosanda ayni adamlardi. Oyun duzeni yok kos koca galatasarayin bir duzeni yok herkes birbirine pas atsin uzerine kurulu. Solfan atak yaparken sagdakiler ne yapacak, ataga ciakrken forvet geri gelip defansi sasirtip kanaltlardan mi yaediracagiz hicbirsey yok. Sadece at ona at buna pas cevir rakip defans yuruyerek karsilasin mal gibi 10 adam geri kossun

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Futbolcular inanılmaz kenetlenmişler gerçekten, gözlerinden okunuyordu hırsları. Sosyal medya aslanları hepsi.

1 yönetim
2 terim ve avareleri

Sürekli bahane üretmeyi bırakıp biraz özeleştiri yapmalılar. Yoksa bu kafayla gelecek sene de çöp olur. 2-3 sene men yer otururuz götümüzün üstüne

Tek bir cozum var, o da devre arasinda 3 tane kaliteli oyuncu alacaksin, yoksa gecmis olsun

1 yönetim
2 terim ve avareleri

Sürekli bahane üretmeyi bırakıp biraz özeleştiri yapmalılar. Yoksa bu kafayla gelecek sene de çöp olur. 2-3 sene men yer otururuz götümüzün üstüne

Bu takım transferle de düzelmez benden demesi. Futbolcular istemiyor karakter koymuyor

saçmalamayı bırakıp analiz falan da yapmayın.sakattır,eksiktir,kalitesiz kadrodur bunları zaten biliyoruz.ama sen bu seviyede bireysel hata yaparsan ve golleri kaçırırsan bu sonuclar normal.cocuk değilsiniz,gercekleri kabullenin artık.bu takım bu seviye için fazlası ile yetersiz.yedekten giren mugdatken,ömerken bişey diyemiyo insan.

hazır değiliz sampiyonlar ligine.ligi almalıyız artık

Cl işi bityi, kalan iki maçta 1 puan ya alırız ya alamayız, hadi anamızın ligine dönelim artık. Dönelimde bu fizikle devreye kadar liderin 10 puan arkasında kalırız. Bu seneyi çöpe attık diye düşünüyorum.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

futbolcularda sorun var diyorsunda gecen seneki kadrodan 2 oyuncu farkli sadece. Askerden yeni gelmis gibi kosanda ayni adamlardi. Oyun duzeni yok kos koca galatasarayin bir duzeni yok herkes birbirine pas atsin uzerine kurulu. Solfan atak yaparken sagdakiler ne yapacak, ataga ciakrken forvet geri gelip defansi sasirtip kanaltlardan mi yaediracagiz hicbirsey yok. Sadece at ona at buna pas cevir rakip defans yuruyerek karsilasin mal gibi 10 adam geri kossun

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Geçen sene iyi bir takım olduğunu söylemedim ki. Bana göre bir 10 numara forvet - stoper ve yedek sol bek lazımdı takıma. Hatta Rodriguez gitse yerinede kanat. Ki feguli Sinan tercihinde hocaya en çok kızan benim. Ama 3 tane istediği futbolcuyu almayıp 3 mevkiyi Allah'a emanet bırakan yönetim değil mi şimdi suçlu? Hoca diyosunuzda. Hocanın elinden ne gelecek anlamadım. 3 mevki bostu bugün. Yani nasıl goremiyosunuz anlamıyorum. Ben hata varsa Sinan hatadır diyorum. Ama öyle bir hata ki yerini dolduracak bir forvet yokki.

5 kuruş fazladan para ödemeyip forvet almayan,galibiyet primi olan 2.7 milyon euro nakit parayı kaçıran vizyonsuz yönetim. Kaçıncı maç oldu böyle.

Geri
Üst Alt