Abi kalite yok, takım oyunu yok, fatih terim efekti hiç yok. Bu takım set oyunuyla maç kazanamaz imkânsız. Hem koşu mesafelerininden yanıyor terim hem de temposuz oynuyor. Takım yarısaha da mı Koşsun? Artık şu yok TFF yok başakşehir yok bilmem ne diye uğraşacağımıza kendi futbolumuzla uğraşalım. Şu Moskova da smolov dışında takıma alacağım 1 tane adam yok. Leş gibiler. Biz ona rağmen top oynamıyoruz.

VIA_M4 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İşkence gibi maç. Galatasaraylı olmasam para verseler bu maçı izlemezdim. 0-0 biten Lecce-Cagliarı maçı bile bu maçtan daha zevklidir. Bu vasıfsız futbolcuları izlemeye artık dayanamıyorum. Neyseki yarım saat sonra PSG - Liverpool maçı başlayacak, futbolun nasıl bir oyun olduğunu hatırlarız.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

giphy.gif

CL'nin en kolay grubu bile bizim boyumuzu aştı. Biz de dahil olmak üzere şu anda her Türk takımına bir kaç gömlek büyük gelir CL.

Uefa seribaşı olma şansımız da bitti böylece son 32 de eleniriz, uefaya gidince takım yorulucakmış yorulsunlar sanki top oynadıkları var.Sahada geziyor hepsi kendine.

Maçı kaybettiğimize üzülmüyorum da Galatasaray düşmanlarını sevindirdik ona üzülüyorum.

Herkesin beklenti tavan yapmış. Hala takıma hocaya söven var. Maçı izlemiyorum. Açmadım bile. Çünkü futbol oynamayacağımızı biliyorum. Avrupa defterini tamamen kapatmalıyız. Liginde ikinci yarısına iyi hazırlanmalıyız. İyi geceler herkese.

100 yılda bir gelecek kura şansının içine ettiniz.
hakkımız haram olsun

Şimdi yarın ya terim ya cengiz çıkar yine tffye sallar tarftarın gazını alır. Hatta maçtan sonra basın toplantısında terimden direk tffye sallamalar bekliom maçla alakalı konuşmaz

Geri
Üst Alt