Sırf feguli oynamıyor diye kaybettigimizi zannedenler var. Feguli oynasa ya Onyekuru yada Rodriguez olmayacaktı. O zamanda birileri neden o yok diyecekti. 10 numara da feguli iş yapardi derseniz de yaparmı yapmaz mı bilinmez. Herneyse sorun 10 numara da degil. Stoperler herkesten çalım yerse. Forvetin atamadığı yetmezmiş gibi birde sana gol yedirirse kusura bakmayın da mourinho gelse ne yazar. Evet takım kötü ama yediğimiz gollere bir bakın Allah aşkına ilki birine çarpıp giriyor digeri gol atması gereken forvetin içine Ronaldo kaçmış gibi hareketler ve malum sonuc... İlerde bir tane top tutan adam yok. Bu özelliği olan tek adam gitti zaten. Sadede 3 tane önemli şey saydım ki arttırılabilir. Bunlar olmayınca şansında olmayınca sonuç kaçınılmaz. Birde gidip namus meselesi gibi emre akbaba diye bir adam alıyorsun oda sakatlandı zaten ki sakatlanmasa bile bişey yaptığı yok. Bu sezon baştan zaten yönetim tarafından hediye edildi herkese. Ben artık talimat geldiğini düşünüyorum. Yoksa hangi yönetici böyle hatalar yapar benim aklım almıyor.

İzlediğim en kötü takım olabilir ciddi ciddi. Bratulu, inamotolu kadro bu kadar kötü oynamıyordu.

Evet doğru hoca ile 7 şampiyonluğumuz var ama maalesef yine hoca ile 7 kez katıldığımız şampiyonlar liginde sadece 1 kez gruplardan çıktık.

Bu da başka bir argüman.

Bu takım ancak ve ancak tek kulvarda bala şansa belki şampiyon olabilir gerisi hikaye

giphy.gif
Şu görüntü istifa sebebidir

Ha bu arada 1 gol yiyince oyundan bu kadar düşen maçı rakibe veren takım olmaz önde olduğumuz maçlarda bile geçerli bu olay.

Bu kadar kredi derken 5 ay evvel kim sampiyon olmustu ?

Birader cevap sozunde sakli , dunle yasanmiyor , dedigin gibi o 5 AY evveldi ve gecmiste kaldi

"Bu sene de basarisiz olsun sorun yok" dersen en buyuk destekcin ben olurum cunku sporun icinde bu var

Ama goz gore gore bu rezaleti "ama 7 kupa aldi ama gecen sene sampiyon oldu" diye aklayabilir miyiz

Bir oyuncu 2 mac kotu oynayinca gommuyor muyuz , tudor 7/8 yapti , bir 5 bir 3 yedi kovulmadi mi

Terimin ne bu yani , limitsiz mi kardesim kredisi

Tüpçüden önce ağlak Cengiz gitmeli . Daha çok zarar veriyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben de sizden okuyunca 3'ü yememizi bekliyorum geriden geliyor link. abv dedim o yüzden.

Yav hala lige dönelim diyenler var sadece gülüyorum. Bu takım ligte şu saatten sonra her takıma elek olur. Erzurumu bile yenerken zorlanan takımız görün bazı şeyleri. Ya da bizde at gözlüğü takalım sadece tff ve hakemlere bağlayalım bu başarısızlıkları

Yarın spor müdürleri için zor bir gün.

Acaba suçlu Uranüs mü Plüton mu? Hangisini manşet yapsınlar bilemezler.

Geri
Üst Alt