Özgür Yakar
Kırmızı Üye
- 5 Mart 2014
- 1.383
- 387
- 333
Sırf feguli oynamıyor diye kaybettigimizi zannedenler var. Feguli oynasa ya Onyekuru yada Rodriguez olmayacaktı. O zamanda birileri neden o yok diyecekti. 10 numara da feguli iş yapardi derseniz de yaparmı yapmaz mı bilinmez. Herneyse sorun 10 numara da degil. Stoperler herkesten çalım yerse. Forvetin atamadığı yetmezmiş gibi birde sana gol yedirirse kusura bakmayın da mourinho gelse ne yazar. Evet takım kötü ama yediğimiz gollere bir bakın Allah aşkına ilki birine çarpıp giriyor digeri gol atması gereken forvetin içine Ronaldo kaçmış gibi hareketler ve malum sonuc... İlerde bir tane top tutan adam yok. Bu özelliği olan tek adam gitti zaten. Sadede 3 tane önemli şey saydım ki arttırılabilir. Bunlar olmayınca şansında olmayınca sonuç kaçınılmaz. Birde gidip namus meselesi gibi emre akbaba diye bir adam alıyorsun oda sakatlandı zaten ki sakatlanmasa bile bişey yaptığı yok. Bu sezon baştan zaten yönetim tarafından hediye edildi herkese. Ben artık talimat geldiğini düşünüyorum. Yoksa hangi yönetici böyle hatalar yapar benim aklım almıyor.