Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sahadaki futbolcularımızın maçı almayı istediklerini pek zannetmiyorum ...Sneijder, Podolski gibi uzaktan şut çekip maçı alacak tek futbolcumuz yok
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben fatih terimi sezon basindan beri hocalikla alakali ciddi almiyorum.
Yeterisiz ve basarisiz bir isim.
Biktik artik
En çok bu konuya üzülüyorum. TFF ve hakemler yüzünden gerçek problemi gözardı ediyoruz, yönetim ve hoca da çok güzel kullanıyor bu durumu. Konya maçı mesela rezil bir maçtı, ne kadar sakatın olursa olsun o kadar rezil oynama hakkı yok takımın.
SakatlanmasiEREN CIKMASI ICIN NE LAZIM
Hoca ile bir kere Cl de çıktın onda da çeyrek final oynadın. Hoca ile UEFA ya katildin şampiyon oldun. Hocanın kurduğu kadro ardındaki sene Real Madrid den süper kupayı aldi. Hocanın kurdugu kadro ayji sene senin milli takımını dünya üçüncüsü yaptırdı. Hoca ile ligde 4 tane Yıldız'ın ikisini aldin ( tam ikisi olmasa bile yüzde 80 ki daha ne olsun)
Sen daha iyisini yapabilirmisin? Yada daha iyisini Türkiye de yapanı gördün mü. Çok haksızlık ediyorsunuz ..
terim miydi gomis miydi acaba ?Seni de kimse ciddiye almiyor.
5 ay evvel o Terim di 21. Kez sampiyon yapan!
Cidden aklım almıyor anlamıyorum anlayan varsa aciklasin TFF tüpçü hakemler vs hepsi bize düşman kabul peki hocanın adaletsizliklerini nasıl anlatacaz
Neden sevmiyor bu feguliyi takımın en formda adamını sümük yerine koymak nedir varmı aklı alan ?