onunla bununla kavga etmekten taktik falan çalıştığı yok bu takımın, çok belli

Bu kulübün taraftardan başka numarası kalmamış, bizi de zikleyen yok.

Onca çabaladığımız zamanda en azından kedi çükü kadar dik durun lan, sivrisinek hortumu kılıklı herifler

Erenin sezonu sakatlanarak kapatmasi hepimiz icin en hayirli is olacaktir ,hadi aslanim yapabilirsin

Bizim takımı her izlediğimde nasıl gol atmayı düşünüyor bunlar diyorum
Hatta geçen yıl gomis bir şekilde aşıyordu bunu ,yani devamlılığımız var bu konuda maşallah ?

Joder!!

abi kusura bakmayinda 20 mactir ayni seyi yapip yine farkli sonuc bekleyen adam ya sallamıyordur yada futbolu falan unutmustur. Eren denen beyinsiz futbolcu yerine altyapidan birini almadigi surece kaale almam çok net. Erenin oynadigi oyundan ne kadar kotu olabilir veya su mactaki skordan daha kotu bir sonuc ne olabilir.
Selcuk maca niye girer misal?

En çok bu konuya üzülüyorum. TFF ve hakemler yüzünden gerçek problemi gözardı ediyoruz, yönetim ve hoca da çok güzel kullanıyor bu durumu. Konya maçı mesela rezil bir maçtı, ne kadar sakatın olursa olsun o kadar rezil oynama hakkı yok takımın.

Ben başta tüpçünün taktığını düşünmüştüm ve kızmıştım ama 3. Lig seviyesindeki yönetim , hocanın formsuzluğu gösteriyor ki tüpçü olmasa bile en fazla 3 puan fazlamız olurdu . Balık baştan kokar , yönetim olmayınca hoca da saçmaladı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sence hoca eleştirilebilir mi, eleştirilemez mi ?

Hoca ile bir kere Cl de çıktın onda da çeyrek final oynadın. Hoca ile UEFA ya katildin şampiyon oldun. Hocanın kurduğu kadro ardındaki sene Real Madrid den süper kupayı aldi. Hocanın kurdugu kadro ayji sene senin milli takımını dünya üçüncüsü yaptırdı. Hoca ile ligde 4 tane Yıldız'ın ikisini aldin ( tam ikisi olmasa bile yüzde 80 ki daha ne olsun)
Sen daha iyisini yapabilirmisin? Yada daha iyisini Türkiye de yapanı gördün mü. Çok haksızlık ediyorsunuz ..

Bu takım ve teknik heyet sezon sonuna kadar devam etmeli. Mayıs ayında yapılacak bir kongre ile yeni yönetim, doğru bir teknik direktör ve profesyonel ekibi göreve getirmeli. Takıma da 3-4 üst düzey takviye yeter.

Cldeki en kolay grupta bile gol atamıyoruz. İçerideki lokomotiv maçı hariç gol atamadık.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bütün takım kötü oynuyor sizde oyunculara sallayın, vallahi çok zekisiniz.

Cidden aklım almıyor anlamıyorum anlayan varsa aciklasin TFF tüpçü hakemler vs hepsi bize düşman kabul peki hocanın adaletsizliklerini nasıl anlatacaz
Neden sevmiyor bu feguliyi takımın en formda adamını sümük yerine koymak nedir varmı aklı alan ?

Feghouli sevip sevmemekle ilgisi yok. Onu yollayacakti yonetim ama gitmedi.

FT de mobbing uyguladı. Kulubun sattigi kadar al cezasi var!

Yahu artık Eren ile ilgili bir şey yazmaya pek gerek yok diyorum

10 kişi oynasak daha verimli oynarız diyoruz. Yani daha başka ne diyebiliriz ki bu durumu anlatmak için

Geri
Üst Alt