ŞL 18/19 D Grubu M:6 | Galatasaray 2-3 Porto | MS | 11 Aralık | beIN Sports

Bu Telles bizden neden duran topları kullanmadı Brezilya'da kullanıyordu demek ki bizimkiler bu işi bilmiyor

TERİM'e her türlü her zaman her ortamda desteğim ama Eren ve Selçuk inadın bütün desteğimi sorgulatıyor

Su eren e tepki gosterip teknik ekibe mesaj gondermekten aciz benim de dahil oldugum tribundeki taraftar da bitmistir artik

Bu suca ortaktir

Bu takımın fizikselden çok mental problemleri var. Golü yedikten sonra eli ayağı birbirine giriyor adamların.

Eren hayallerimizin icine sıctın s.git bu takımdan allah bin belanı versin senin

Penaltı pozisyonunda tavana çakamayan mal kimdi? Kaçırdım o pozisyonu yabancı spikerli yayından izliyorum kötü görüntü kalitesiyle

Ulan illallah ettim kalemize gelen her top gol oluyor biz bu defansı kaleciyi ne diye sahaya sürüyoruz anlamıyorum ki ...

Kız gibi takım gol yiyince küsüyor.

2 gün önce terime laf edilmemeli gibi hıyarca bir cümle kurdum sözümü geri alıyorum.. Bu herif net bunamış hala mariano eren gibi bitikleri oynatıyorsa cidden akli sorunu vardır.. Bu işi tadında bırakmalı hoca kendini daha fazla ayağa düşürmesin.. Gencecik çocuklar var linnes gibi sorunsuz adam var biz hala ömer bayramları selçukları erenleri izliyoruz..

O formayı giydirenden ne hayır gelirki..kesin satılmamıştır..Alayınızın Allah belasını versin

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tüpçü,cezalar,hakemler,medya vs.
Hikaye bunların hepsi.

Bu takım ÇA-LIŞ-MI-YOR.
Çok bariz belli idman filan yapılmıyor.
Böyle duran top mu savunulur.
Oyuncular nerede duracaklarini nereye kosacaklarini bilmiyorlar.

Öyle maaşını 20 milyona çıkarmak ile hoca olunmuyor.
Rezalet rezalet rezalet.

Emeği geçenlere lanet gelsin.

Geri
Üst Alt