ŞL 18/19 D Grubu M:6 | Galatasaray 2-3 Porto | MS | 11 Aralık | beIN Sports

maşallah diğer maçta al gülüm ver gülüm güzel gidiyor!!

En başından beri söylüyorum elenmemiz en doğru olan uefaya gitmek bizim gibi bir takımı iyice bok cukuruna sürükler

Güya şampiyonlar liginin en kolay grubunda oynuyoruz.

İlk hafta oynadığımız Lokomotiv maçı hariç gol atamadık şu kadro bırak UEFA'yı intertoto da bile oynayamaz.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Iyi oynadigimiz macta yine eren sicti birakti

Gol yediğimiz anda maçtan kopmamızdan sıkıldım artık 17. dakikada gol yedik geri kalan 70 dakika formalite icabı oynanacak adım kadar eminim şu maçı çevirmeyeceğimizden

Bu takıma 5 bin seyirci bile fazla. FT müthiş taktikleriyle hücum dersi veriyor demek isterdim ama kendi sahamızda eziliyoruz. Sinek vızıltısı kadar ses çıkaran tribünler hala şakşakcılık yapıyor tepki vereceğine.

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Vallahi biz amrabatla selçukla hamitle burakla manchester ı falan yendik, deplasmanda tek kale oynadık. Braga deplasmanında 10 dakika da maç çevirdik. Bu kadro o kadroyla top diye oynar ama aynı hoca, o dönem yaptığı hocalığın 1/50 sini veremiyor. Şu oynanan futbolda %70 suçlu terimdir.

VIA_M4 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gol yediğimiz anda maçtan kopmamızdan sıkıldım artık 17. dakikada gol yedik geri kalan 70 dakika formalite icabı oynanacak adım kadar eminim şu maçı çevirmeyeceğimizden
Ben artık maçı çevirmeyi geçtim gol bile atsak yeter. Bu maçta atamazsak cl son 5 maç 0 gol olacak.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocanın sümük yerine koyduğu yüzüne bakmadığı feghouli takımın en iyisi peki soru şu bu adamı neden kesti

Bu takım ne oynuyo arkadasım ya
Sezon basından beri bu takım ne oynuyo?
Tam kadroyuz şu an oyun planı ne bu takımın

klasik fatih terim çıkın oynayın aslanlarım demiş taktik-teknik hak getire yine

Takımın iq seviyesi yerlerde belhandyıa cok elestiren biri olarak söylüyorum bazen sacmalasada takımdaki nadir futbol zekası olan topculardan biriymiş bunu anladım

Çıkart şu ereni ..Allah cezanızı versin

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Schalke de pek gol atacak gibi oynamıyor zaten çoğu yedek oyuncu sahadakilerin.

Garry'nin en son yararlı hareketi ne zamandı yav cidden hatırlamıyorum. Gerçi gol attı son maç ama oyun için de sırf zarar kaç aydır..

Geri
Üst Alt