Arjantin Ahmet Çalik sempatik adam.

Yalniz rotasyon konusunda kadrolari pek iyi sayilmaz

Sempatiklik bir yana adam net çok iyi hoca. Transfer harcaması yok, Kadro genişliği yok, Adam gibi bütçe yok, dar kadro ötürü bolca sakatlık her maç farklı şablon kullanmak zorunda kalma ve bu noktaya geliyorsun. Hoca antrenör dediğin budur işte. Totnım loser kulüp kabul edilse de Pochet Winner hoca olduğunu kanıtladı.

yalniz llorente burada olsaydi ona 12 milyon kere kazma denirdi

etkili olabiliyor ama su anki haliyle as forvet olarak yeterli biri degil

Lorentenin orda indirişi,della alinin pası mouranın şutu sihir gibiydi.

Final maçı böyle yüksek tempoda olmayacak, tam bir satranç maçı gibi olacak. Tottenhamı bir adım önde görüyorum

pochettino hoca hazır madrid'e gelmişken perez başgan sözleşmeyi imzalatsın hemen

Ajax hem son şampiyonu hem bu sezonun belki de en büyük şampiyonluk adayını eleyerek gelmişti yarı finale. En azından final görmelerini isterdim. Yine de Spurs ikinci yarıda oynadığı oyunla galibiyeti hak etti. Kane de dönerse daha zevkli bir final izleyebiliriz.

L. Moura yı hep bizde görmek isterdim ...adam manyak be

ben kendimi tottenham yerine koydum. müthiş olurdu rakibi böyle kendi evinde tokatlamak. en son kadıköyde süper fimalde yapmıştık.

ajaxlılar bi daha futbol izlemez heralde. tottenhamlılar ise 1 ömür boyunca anlatacakları efsane 1 anı elde ettiler. tottenham finale çıkmayı hak eden bi takımdı zaten. ajaxın mal gibi pressi dışında yaptığı bir şey yok. o da 2. yarıları çökmelerine sebep oluyor. genelde ajaxın eledikleri takımlar biraz küçümssmiş bunları. ajaxları analiz eden kaliteli bi td bunları zaten daha önce elemiş olmalıydı. neyseki ingilizler üstesinden geldi.

totnımların ayaklarına sağlık. çok kaliteli ve zevkli bir final izleyeceğiz
Genel olarak doğru olabilir ama moura öküz çıkardı şapkadan çok ekstra iş oldu

ONEPLUS A5000 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yalniz llorente burada olsaydi ona 12 milyon kere kazma denirdi

etkili olabiliyor ama su anki haliyle as forvet olarak yeterli biri degil
CL yarı final ya da PL'de ilk 4 seviyesinde olmasa da çok iyi pivot bence. Kaç tane top indirdi sayamadım ayağı da fena değil topla..

Geri
Üst Alt